2777
2789
عنوان

دوستان شما باشید خونه درست میکنید یا ماشین میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هردوشم خیلی ضروریه ولی من باشم خونه رو انتخاب میکنم مخصوصا اگه مستاجر باشید یا مثل من خونه ی مادرشوه ...

ما وضعیت بدی هستیم و خونه مهم تره 

ولی همسرم نمی‌فهمه 

خسته شدم هی مردم مسخره ام میکنن که خونه تموم نشد 

نداریم خواهرپس چرا این شوهر گاوم نمیفهمه

مردا همینن کلا مردا بدون ماشین خیلی سختشونه حالا شما سعی کن با زبون خوش راضیش کنی اگر نشد خودتو آزار نده راضی نباشه تقی به توقی بخوره یه تومنم پول کم بیاره همش اوقات شمارو تلخ میکنه

مردا همینن کلا مردا بدون ماشین خیلی سختشونه حالا شما سعی کن با زبون خوش راضیش کنی اگر نشد خودتو آزار ...

اره میگه بدون ماشین و موتور سخته کار نمیکنم 

سرکار نمیتونم برم

خونه واجب نیست 

آخ که منو حرص میده 

بخدا همه مسخره میکنن که چرا خونه مون تموم نمیشه

ما وضعیت بدی هستیم و خونه مهم تره ولی همسرم نمی‌فهمه خسته شدم هی مردم مسخره ام میکنن که خونه تموم نش ...

حرف مردمو ول کن مردم اصلا مهم نیستن به خودت و آینده فکر کن

همسترم حتما اینطوری صلاح میدونه ما که تو زندگی شما نیستیم ما فقط نظراتمونو گفتیم خودتون با هم بشینید صحبت کنید بلخره یکیتون اونکیو قانع میکنید ببینید تو ذهن هم چی میگذره

2810