2777
2789

سلام دوستان من دوبار بارداری پوچ داشتم الآنم بارداری سوممه از اول بارداری هر روز آمپول آنوکساپارین زدم با کلی استرس تا ماه هفتم رسیدم ماه هفتم گفتن وزنش کمه الآنم هفته 36هستم رفتم سونو گفت بند ناف یک دور دور گردن جنینه خودم شهرستانم اومدم موندم خونه مامانم شوهرم تنها مونده دکتر میگه یک روز درمیون باید بیای برای نوار قلب که امروز رفتم خداروشکر خوب بود

حالم خیلی بده خیلیییی یعنی میشه روزی بشه ببینم بچم سالم بغلمه دیگه واقعا خسته شدم توان ندارم دارم دیوونه میشم آخه کی سر بارداری اانقدرررر عذاب می‌کشه

تروخدا دعا کنید برام

الهی به سلامتی بغلش کنی عزیزم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم

🤗😘🤗موقع زایمان دعا کن براهمه کسایی که دلشون بچه میخواد 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

نگران نباش دیگه چیزی نمونده تا بغل گرفتن کوچولوت کاش منم زودتر باردار شم خسته شدم از استرس نشدن

درکت میکنم بخدا خیلی خیلی سخته انشالله زودتر باردار بشی

عزیزم، بارداری اونم با شرایطی که تو داشتی، واقعاً سخت و استرس‌زاست، ولی تو تا اینجا قوی بودی و هفته ۳۶ رسیدی، که یعنی تقریباً به پایان راه نزدیک شدی. این خودش یه موفقیته بزرگه!

اول از همه، این افکار منفی و خستگی روانی‌ات طبیعی‌ه، چون هم از نظر جسمی و هم روانی تحت فشار زیادی هستی. اما یادت باشه که این مرحله گذراست و به زودی نتیجه صبوری‌ات رو می‌بینی. 🌸

چند تا راهکار برات دارم که می‌تونه کمکت کنه:

1. به خودت زمان بده: الان باید فقط روی روزای باقی‌مونده تمرکز کنی. هیچ‌کس نمی‌تونه جای تو باشه و بفهمه چی می‌کشی، ولی تلاش کن به چیزای مثبت فکر کنی، مثل لحظه‌ای که بچه‌ت رو بغلت می‌گیری.

2. آرامش رو تمرین کن: سعی کن با مدیتیشن، گوش دادن به موسیقی‌های آرام یا حتی صحبت با یکی که بهت آرامش می‌ده، ذهنت رو آروم کنی.

3. کمک از اطرافیان: اگه شوهر یا خانواده‌ات می‌تونن، بذار بخشی از این استرس‌ها رو به دوش بکشن. مثلاً برنامه‌های دکتر رو باهاشون تقسیم کن.

4. ارتباط با پزشک: با پزشکت در مورد بند ناف و هر نگرانی‌ات حرف بزن، اون می‌دونه چطور اوضاع رو مدیریت کنه. ضمن اینکه تو هفته ۳۶ هستی و احتمال زیادی داره همه‌چیز خوب پیش بره.

5. دعا و امید: دعا کردن واقعاً آرامش‌بخشه. از خدا بخواه کمکت کنه تا این مرحله رو بگذرونی و با ایمان قوی‌تر به آینده نگاه کن.

یادت باشه، همه این سختی‌ها به زودی تموم می‌شه و تو قراره یه زندگی جدید و پر از عشق با بچه‌ت شروع کنی. ما همه برات دعا می‌کنیم که این مسیر با خوبی و خوشی تموم بشه. 💕

2810