2777
2789
عنوان

من با یه پسر متاهل بودم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 67 پست
عزیزمگریه هات و کردی تموم ک شدبرو دوش بگیر و دوباره شروع کن ب زندگیو هزاران بار خداروشکر کن ک این آد ...

میخام بهترین مرد صد سال سیا نیاد

چ خریتی بود کردم انقد زبون ریخت وابستم کرد تهش رف‌ ینی‌ پسرا همه انقد بی‌شرفن؟😭

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدبار بهش گفتم متاهلی یا ن گف‌ن دیوونه شدی متاهل نیستم تفره میرفت تهش ول‌کرد رفبخدا ک نمیدونستم رفتا ...

خب الان من بهت میگم نامزد داشت ، حالا راحت تر کنار بیا

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

خب الان من بهت میگم نامزد داشت ، حالا راحت تر کنار بیا

خودمم تهش فهمیدم نامزد داشت 

ولی من فهمیدم قلبه عنم ن هنوز‌نفهمیده کاش میمرد کاش خبر مرگشو‌ میشنیدم اخه احمق من ک‌انقد دوسش‌داشتم چرا تالحظه ی اخر نقش پسرای عاشقو‌بازی‌کرد😭😭😭

میخام بهترین مرد صد سال سیا نیادچ خریتی بود کردم انقد زبون ریخت وابستم کرد تهش رف‌ ینی‌ پسرا همه انق ...

دیگه متاسفانه ازین آدمای بد توی دنیا وجود داره که بعضیا رو تو آب نمک میذارن بعد ول میکنن میرن مرد و زن هم نداره ، آدم باید خودش حواسش به خودش باشه وگرنه هیشکی سرش برا کس دیگه درد نمیگیره

خودمم تهش فهمیدم نامزد داشت ولی من فهمیدم قلبه عنم ن هنوز‌نفهمیده کاش میمرد کاش خبر مرگشو‌ میشنیدم ا ...

شایدم زنش فهمیده بود که اینجور یه دفعه کل اکانتاشو مجبور شد پاک کنه ، دیگه توهم پا پیچش نشو آدم بدردبخوری نیس

دیگه متاسفانه ازین آدمای بد توی دنیا وجود داره که بعضیا رو تو آب نمک میذارن بعد ول میکنن میرن مرد و ...

خب من ک‌ب دست و پاش نیفتادم بااینکه دوسش‌داشتم چن بار بهش گفتم برو اگه دلت جای دیگس‌گف تو تویه دله منی نه دلم همینجاس اخه چه مرگش‌بود چقد بی شرف‌چقد کصافت انشالله آه من‌دامنشو بگیره ۲ سال زندگیمو ب هم‌ریخته

دقیقا چند روز پیش يه  دختر اومده بود محل کارمون سراغ مرد متاهل زن و بچه دار و میگرفت میگفت ما قراره باهم ازدواج کنیم 

تازه خودش هم میدونست متاهله 

چقدر ساده هستن بعضيا فکر می‌کرد زنشو طلاق میده بعد هم با این ازدواج میکنه

شایدم زنش فهمیده بود که اینجور یه دفعه کل اکانتاشو مجبور شد پاک کنه ، دیگه توهم پا پیچش نشو آدم بدرد ...

کاش میشد تلافیه این ۲ سال زجری ک‌ازم داده‌رو‌روش خالی کنم حیف‌ک زندگیش‌خراب میشه 

هرچقد من در‌نبودش بدبخت شدم ایشالا اون‌خوشبخت شه😭😭

خب من ک‌ب دست و پاش نیفتادم بااینکه دوسش‌داشتم چن بار بهش گفتم برو اگه دلت جای دیگس‌گف تو تویه دله م ...

دیگه اتفاقیه که افتاده تجربه شد برات سخت تموم میشه ولی خب تموم میشه ، 

دقیقا چند روز پیش يه دختر اومده بود محل کارمون سراغ مرد متاهل زن و بچه دار و میگرفت میگفت ما قراره ...

من ک نمیدونستم متاهله بخدا ک‌اگ روز‌اول‌بهم میگف‌نامزد دارم‌ی‌لحظم نمیموندم 

یه طوری رفتار کرد انگار‌جز‌من‌با کسی نیس 

تف‌ب توجیه هام دلم براش تنگ‌شده چقد کصافت بود ولییی😭😭

میخام بهترین مرد صد سال سیا نیادچ خریتی بود کردم انقد زبون ریخت وابستم کرد تهش رف‌ ینی‌ پسرا همه انق ...

نه عزیزم همونجور ک آدم بد هست خوبشم هست

زن ومرد هم نداره

خب آدم درستی انتخاب نکردی

شما سنت کم و زود وا دادی دلتو

وقتی رابطه بقول خودتون لانگ هست

شما جای وقت گذاشتن برای شناختش فقط دل و دینت و باختی به حرفای شیرینش و زبون بازیش

چ دوستی چ نامزدی باید عقل ودل باهم کارکنن

شما به نشانه ها توجه نکردی فقط دل باختی رویا ساختی

اگه کنار دل باختن تمرکزتون رو شناختش بود شاید خودت تمومش می کردی و الان اینطور ضربه نمی خوردی

اینارو نگفتم ک ناراحتت کنم

تلنگری برات باشه وقتی این روزا گذشت و حال دلت خوب شد و زمانی خواستی عشق رو دوباره تجربه کنی

این حرفام یادت بمونه.

نگو نه دیگه نمیشه و تموم شد نه عزیزم شما فقط به زمان نیاز داری با گذشت زمان وقتی این عشق کمرنگ شد تازه متوجه میشی ک چرا به چیزای دیگه توجه نکردی و خداروشکر ک تموم شد پس بخودت فرصت بده

وبیشتر ازاین وقت و ذهن و روان وجسم با ارزشت رو آزار نده

بخودت بیا عزیزم

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
کاش میشد تلافیه این ۲ سال زجری ک‌ازم داده‌رو‌روش خالی کنم حیف‌ک زندگیش‌خراب میشه هرچقد من در‌نبودش ب ...

اون خوشبخت نمیشه همینجوری بازم به بقیه پیام میده ، وقتی وجدان نداری ، همیشه نداری 

نه عزیزم همونجور ک آدم بد هست خوبشم هستزن ومرد هم ندارهخب آدم درستی انتخاب نکردیشما سنت کم و زود وا ...

گذشت زمان بیشتر از ۲ سال؟

دلم واسه شب‌اولی ک تا ۳ صب تلفنی حرف زدیم‌تنگ‌شده واسه تصویریامون انقدددددددددد زبون میریخت آخ تو چیه منی فلانه اخه بی فانوس اگه نامزد داشته‌چرا اصن بامن حرف‌زد اگه انقد متعهد بوده ک حلقه دستش انداخته چرا منو وابسته کرد رفت😭

کاش میشد تلافیه این ۲ سال زجری ک‌ازم داده‌رو‌روش خالی کنم حیف‌ک زندگیش‌خراب میشه هرچقد من در‌نبودش ب ...

فکر نکن بی جواب می مونه

روزی آدم ها چوب کارهایی ک در حق دیگران کردن رو می خورن و بعضی بدهم می خورن

دیر یا زود ولی حتمی

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
2810