2777
2789
عنوان

من با یه پسر متاهل بودم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 67 پست
برو سرتو بکوب تو دیوار عقل نداشتت بیاد سرجاتخواهر من بودی از گیسات میگرفتم چک میزدم تو گوشت که ارزش ...

کاش حرفتو مبتونستم قبول کنم کاش تازگی داشت برام

اما‌نزدیک ۲‌ساله نتونستم‌با نبودش کنار بیام هرکاری‌کردم نشد

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
کاش حرفتو مبتونستم قبول کنم کاش تازگی داشت براماما‌نزدیک ۲‌ساله نتونستم‌با نبودش کنار بیام هرکاری‌کر ...

آرزو میکردم کاش خواهرم بودی فقط

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عژیزم ولی خیلی خنگی 

چند سالته؟

برا رابطه لانگ اینجوری میکنی؟

ول کن تروخدا اصلا خودت این حرفارو میزنی خندت نمیگیره؟ حس نمیکنی مثل ادمای ضعیف داری عمل میکنی ؟

طرفو نه دیدی نه چیزی اخرشم که اونجوری ولت کزده بعد تو ....

خدا یه عقلی به تو یه پولی به ما بده 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اصلا متاهلم نباشه زده از همه جا بلاکت کردهغرور نداری!!!!

نزدیک ۲ ساله ک میگذره چرا فراموشش نکردم گفتم ۲‌ماه بگذره فراموشم میشه جوری ک قیافشم ب ذهنم نیاد اما‌چرا بدتر‌دوسش داشتم😭

این همه پسر مجرد هست ، در ضمن تو باید الان ازش نارا باشی چون متاهل بوده و بهت نگفته یا بهت خیانت کرد ...

کاش انقد باعزت نفس‌بودم میتونستم مث تف پرتش کنم و فراموشش کنم اما بعد این همه وقت هم باز از‌دیشب‌ک‌خطشو روشن کرده منتظز پیامشم🥲

۱۸ سالمهاولش گفتم بیخیال فراموشش میکنم تهش تا نزدیک ۲ سال و‌همین الان فراموشش‌نکردم خار شدم چون خودم ...

ايني كه ميگي رو نميدونم ولي از نظر علم فيزيك اتفاقا كسي رو كه بهش فكر نكني و رهاش كني ناخوداگاه يادتو ميفته و جذب ميشه

بابا بقران متاهل بوده اینم نمیخاد باور کنه طرف برای رد گم کنی دیلت اکانت زده بعدشم دو سال خط شو خام ...

گناه دارم ک دوسش داشتم و‌دوسم نداشت حتی خر فرضم کرد گف‌بچه ای😭گناهه من چیه در نبودش دارم اتیش‌میگیرم

غرورت اجازه نمیده ؟ عزیزم وجدانت نباید اجازه بده پیام بدی 😊 انگشتر رفیقشم باشه تو دست چپ نمیزاره ان ...

صدبار بهش گفتم متاهلی یا ن گف‌ن دیوونه شدی متاهل نیستم تفره میرفت تهش ول‌کرد رف

بخدا ک نمیدونستم رفتاراش ینی چی کاش حداقل وقتی بلاکم کرد و کات کرد میگف نامزد دارم ک‌راحت تربتونم کنار بیام😭

کاش انقد باعزت نفس‌بودم میتونستم مث تف پرتش کنم و فراموشش کنم اما بعد این همه وقت هم باز از‌دیشب‌ک‌خ ...

فراموش میشه کلا مخاطب رو پاک کن تا نبینیش و خودتو سرگرم چیزای دیگه کن تا یه جدید پیدا کنی

این همه پسر مجرد هست ، در ضمن تو باید الان ازش نارا باشی چون متاهل بوده و بهت نگفته یا بهت خیانت کرد ...

مشکل اینجاست دیگه هیچ‌پسری‌برام قسنگ نیس دنبال چهره هایی مث اونم تهش میبینم نه نمیتونم ب کسی‌مث‌اون عشق‌بورزم

انقدر با این بنده خدا بد حرف نزنین توروخداحرفهاتون کاملا درسته ولی قلب منطق حالیش نمیشه و بُعد احساس ...

چقد قشنگ گفتی ممنون ک‌درکم کردی❤️🥲

بخدا این دوسال هرررررکاری‌کردم فراموشش‌کنم حتی بدیاشو‌ جلو چشمم‌اوردم نشد تهش گفتم کاش بودش کاش حداقل بودش ده روز‌یبار پیام میداد اصن سالی یبار‌همو میدیدیم ولی‌بودش🥲

مشکل اینجاست دیگه هیچ‌پسری‌برام قسنگ نیس دنبال چهره هایی مث اونم تهش میبینم نه نمیتونم ب کسی‌مث‌اون ...

تجربه این حالتو داشتم ولی فراموش کردم و زندگی بهتری دارم ، چون قدر خودمو فهمیدم

تجربه این حالتو داشتم ولی فراموش کردم و زندگی بهتری دارم ، چون قدر خودمو فهمیدم

تو انسانی 

من خرم قدر‌خودمو‌هرگز‌نفهمیدم میدونی چرا چون درعمرم از‌یه نفر‌ب این شدت خوشم اومد گزاشت رفت

2810