2777
2789
عنوان

من با یه پسر متاهل بودم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 67 پست
نزدیک ۲‌سال گریه کردم عکساشو نگه داشتم دلخوشیم عکساش بود خاستم با کسی‌دیگه وارد رابطه بشم نتونستم ته ...

اين اصلا نرمال نيست همچين رابطه اي نهايت يك ماه بايد ذهنتو مشغول ميكرد نه دو سال 

گورپدرش بابامتاهلم حتی اگ نبود مهم اینه خیلی راحت ولت کرد رفت انقد احمقی واسه این ادم گریه میکنی؟

احمقم ولی تو این مدت زیاد حتی یه روزم نبوده‌بهش فک نکنم دست خودم نیس😭

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اين اصلا نرمال نيست همچين رابطه اي نهايت يك ماه بايد ذهنتو مشغول ميكرد نه دو سال

چیکار کنم 

فراموش‌نمیشه دیگه حتی بین پسرای شهر هم دنبال کسی‌هم چهره ی اون میگردم تهش میگم نه من فقط‌اونو دوس داشتم و تمام🥲

نزدیک ۲‌سال گریه کردم عکساشو نگه داشتم دلخوشیم عکساش بود خاستم با کسی‌دیگه وارد رابطه بشم نتونستم ته ...

اسی عزیزدلم

نمیدونم چندسالته اما بعدها میفهمی چقدر خودتو بی ارزش کردی خار شدی تو مشت پسرغریبه

لطفاااا فراموش کن

متاهله چرا پیامش بدی شاید سرب راه شده بیخیال شو

نمیدونم متاهله یا ن فقط‌انگشتر دستش مینداخت ک بدلم بود فککنم

پیام نمیدم چون تهش هرجوری‌ بودم و‌دوسش داشتم ولم کرد فقط‌دلم تنگه😭

عزیزم پیام هم بدی حالت بدتر میشهتمام تلاشتو بکن که فراموشش کنی

پیام ک نمیدم ولی حالم‌بده میدونی کاش اصن هیچوقت خطشو روشن نمیکرد کاش فک میکردم مُرده

بخدا ک من دوسداشتم مرده باشه ن اینکه الان زندس و دارم درنبودش این همه‌وقت میسوزم

اصلا متاهلم نباشه زده از همه جا بلاکت کردهغرور نداری!!!!

بابا بقران متاهل بوده اینم نمیخاد باور کنه طرف برای رد گم کنی دیلت اکانت  زده بعدشم دو سال خط شو خاموش کرده تورو خدا نصیحتش کنین به حال خودش بیاد خیلی گناه داره

انقدر با این بنده خدا بد حرف نزنین توروخدا

حرفهاتون کاملا درسته ولی قلب منطق حالیش نمیشه و بُعد احساسی داره 

و عشق هم چیزی نیست که دست آدم باشه 

شماهم عزیزم به ارزش خودت و بی لیاقتی اون فکر کن

و فقط فقط رو پیشرفت خودت تلاش کن قطعا با آدم‌های بهتری آشنا میشی 

زمان درست میکنه همچیو

اسی عزیزدلمنمیدونم چندسالته اما بعدها میفهمی چقدر خودتو بی ارزش کردی خار شدی تو مشت پسرغریبهلطفاااا ...

۱۸ سالمه

اولش گفتم بیخیال فراموشش میکنم تهش تا نزدیک ۲ سال و‌همین الان فراموشش‌نکردم 

خار شدم چون خودمم‌بهش گفنم بریم‌تو‌رابطه خار‌تر از‌اون اینجوری دارم در‌نبود کسی‌ ک شاید دیگ فراموشمم کرده میسوزم

مگه نمیگن کسی و ک‌بهش‌فک کنی و‌فراموشش نکنی ینی اونم فراموشت نکرده ،‌همش دروغه من یه طرفه دارم‌بهش فکر میکنم هرشب😭

من هم تازه فهمیدم ازدواج کرده . سه ساله جدا شدیم از هم . زندگی همینه دیگه گاهی بر خلاف خواسته های ما می‌ره جلو . باید بگذری ازش

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بیکار نیستم همش درگیر درس و کلاسم ولی نزدیک ۲ سال شب‌و‌روز بهش فکر‌کردم اولین بار‌بود تو عمرم یکیو ا ...

عزیزم

گریه هات و کردی تموم ک شد

برو دوش بگیر و دوباره شروع کن ب زندگی

و هزاران بار خداروشکر کن ک این آدم وارد زندگیت نشد.

شماره عکس و هرچیزی ک تو رو یادش میندازه کلا پاک کن و ازبین ببر

دوباره شروع کن و به خودت فرصت بده.

امیدوارم بهترین مرد سر راهت قرار بگیره و خوشبختت کنه

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
2810