این قضیه برمیگرده به نزدیک ۲ سال پیش ک من با یه پسری تقریبا لانگ آشنا شدم و انقدر دوسش داشتم و محبت میکرد ک همین ک زنگم میزد انگار دنیارو بهم میدادن تااینکه تو عکساش یه انگشتره سیاه و نقره ای تو انگشته حلقش بود بهش گفتم متاهلی گف ن دیوونه شدی این انگشتریادگاری رفیقمه باهم خوب بودیم تااینکه یهو بلاکم کرد گف ب درد هم نمیخوریم بعد بلاکمم پروف و بیوعاشقانه مبزاشت من گریه میکردم ک تو رابطه ی دیگس قبلنم بین حرفاش یجوری منظورو میرسوند ک یا میخادمتاهل بشه ویا متاهله ، خلاصه من از هیچی خبر نداشتم تا دیگه بعد چن روز کلا ازهمهجا دلیت زد خطشو خاموش کرد دیشب بعد گذشت نزدیک ب ۲ سال دیدم تو تلگرام نوشته فلانی وارد تلگرام شد بغض چشاموگرفعکساشو تو پروفشگزاشته بود از دیشبحتی تمرکزدرسمندارم یه حلقم دستشه دیگه نمیدونم جریان چیه قبلنم میگفهمینجوریمیندازمیادگاری رفیقمه دلم براش تنگه میدونمم نمیشه یهش پیامبدم غرورم نمیزاره😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختری از نژاد آرمَن و زاده خاکپاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘
دلت برای ی گرگ عوضی اشغال تنگ شده؟واسه این هول داری گریه میکنی؟
نزدیک ۲سال گریه کردم عکساشو نگه داشتم دلخوشیم عکساش بود خاستم با کسیدیگه وارد رابطه بشم نتونستم تهش چون به اندازه ی اون کسیو دوس ندارم کاش بازیم نمیداد