2777
2789
عنوان

من با یه پسر متاهل بودم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 67 پست
اون خوشبخت نمیشه همینجوری بازم به بقیه پیام میده ، وقتی وجدان نداری ، همیشه نداری

تو گروه بود به صدتا دختره دیگه غیرمستقیم دل و قلوه میداد باهم ک‌تو رابطه رفتیم گف‌ن دیگ نمیزارم کسی‌ پیوی‌بیاد 

الان داره دل و‌قلوه رو ب نامزدش‌و‌بقیه میده

ولی نمیگم خوشبخت نشه چون من طعم‌خوشبختیو نچشیدم ولی میدونم بدبختی دمار از‌روزگار ادم درمیاره پس واسه کسی دعاش نمیکنم 

انقد دوسش داشتم ک حاضر بودم سالی یبار ببینمش فقط باشع

پسرا قذر کسیو ک با همه چیشون میسازه رو نمیدونن

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
فکر نکن بی جواب می مونهروزی آدم ها چوب کارهایی ک در حق دیگران کردن رو می خورن و بعضی بدهم می خورندیر ...

بی‌جواب مونده خاهره من مشخصه چقد زندگیش خوبه اونی ک بدبخت شد من بودم ن اون

اون ک‌براش بد نشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گذشت زمان بیشتر از ۲ سال؟دلم واسه شب‌اولی ک تا ۳ صب تلفنی حرف زدیم‌تنگ‌شده واسه تصویریامون انقدددددد ...

آره عزیزم حتی شاید چند سال

چون شما نمی خوای فراموش کنی 

داری خودتو اذیت می کنی

داری دائم اون روزها رو مرور می کنی

جای اینکه بگی خدایا شکرت ک اتفاق بدی برام نیفتاد و از زندگیم رفت داری غصه رفتنشو می خوری

عزیز دلم هر آدمی ارزشش رو نداره

شما تا بخودت نیای ک این جدایی چقدر به نفعت بوده نمی تونی از این غم خودتو خلاص کنی

آره این آدم بدذات بوده 

بی لیاقت بوده متعهد نبوده فقط یه زبون باز حرفه ای بوده

پس ارزش این همه غصه رو نداره گلم 

چوبشو می خوره و خیری در زندگیش نمی بینه اینو مطمئن باش.

سعی کن باهرچیزی ک می تونی 

آهنگ باشگاه نمی دونم هرچیزی ک حالت وبهتر می کنه و مشغولت می کنه سرت وگرم کنی و کم کم فراموش کنی باید خودت بخوای خودت شروع کنی به تغییر دادن اوضاع عزیزم روزای خوب هم میاد مطمئن باش شما سنی نداری اول راهی هنوز

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
تو گروه بود به صدتا دختره دیگه غیرمستقیم دل و قلوه میداد باهم ک‌تو رابطه رفتیم گف‌ن دیگ نمیزارم کسی‌ ...

خب عزیزم مهمترین فاکتور و نشانه جلو چشمات بود دیدی و دل دادی به این آدم؟؟؟

گفتم ک فقط احساس ودل و دادی و عقل و تو رابطت گذاشتی کنار.

شما حتی نباید باهاش سلام می داشتی چ برسه به رابطه..

نزدیک ۲ ساله ک میگذره چرا فراموشش نکردم گفتم ۲‌ماه بگذره فراموشم میشه جوری ک قیافشم ب ذهنم نیاد اما‌ ...

چون بیکاری

مشغله فکری نداری

کاری و زندگی جز این یارو نداری

فقط باید برای خودت و ذهنت مشغولیت درست کنی

خب عزیزم مهمترین فاکتور و نشانه جلو چشمات بود دیدی و دل دادی به این آدم؟؟؟گفتم ک فقط احساس ودل و داد ...

نمیدونم چیشد نمیدونم اصن حرفای منو درک میکنی یا ن ، اما وقتی دیدمش انگار واسه اولین بار از یکی‌خوشم اومد انگار واسه اولین بار کسیو دوسداشتم‌اونم این مدلی انگار زمان متوقف شده بود ک فقط‌باهاش حرف‌بزنم 

چمیدونستم یروزی قشنگ ترین حرفامون تبدیل ب اشکای هرشبم میشه😭

چون بیکاریمشغله فکری نداریکاری و زندگی جز این یارو نداریفقط باید برای خودت و ذهنت مشغولیت درست کنی

۲ ساله کار و زندگیم شده همین یارویی ک میگی

کاش یکی مث باشه تو این سایت درکم کنه خستع شدم از‌حرفای کلیشه ای

نمیدونم چیشد نمیدونم اصن حرفای منو درک میکنی یا ن ، اما وقتی دیدمش انگار واسه اولین بار از یکی‌خوشم ...

چرا درک نکنم عزیزم

فکر می کنی دارم برات سخنرانی می کنم 

من تجربه خودمو میگم 

من تو هرچیزی از هردو عقل واحساس پیروی می کنم

من چهار سال با همسرم دوست بودم دور بودیم به قول شما لانگ

من تو اون چهار سال فقط دوبار دیدمش 

وقتی قبول کردم باهاش حرف بزنم هجده سالم بود کنکور داشتم ولی نرفتم دل بدم فقط. سعی کردم بشناسم منطق و عقلم وهم بکار بگیرم طرز برخورد حرف زدن رفتارش شخصیت و افکارش و خیلی چیزای دیگه اگه فقط به عشق و احساس اکتفا کنیم عشق کوروکر هست و نمیشه چیزی از طرف مقابل فهمید ولی وقتی درکنارش عقل و منطق هم باشه تمام نشانه ها برات روشن میشه تمام نقص ها رو می بینی تفاهم نداشتن یا خیلی چیزای دیگه

ما الان

بالای نود درصد تفاهم داریم تو تمام مسائل از تفکرات سیاسی بگیر تا مسائل روزانه و عادی

عزیزم خودتو اذیت نکن رو خودت کارکن بارها بخودت بگو اشتباه کردی و دیگه تکرار نمی کنی

خودتو دوباره بساز

اون آدم ارزشی نداره ک بخوای سالها عمرت و براش ناله و شیون کنی