2777
2789
عنوان

من با یه پسر متاهل بودم اما

806 بازدید | 67 پست

این قضیه برمیگرده به نزدیک ۲ سال پیش ک من با یه پسری تقریبا لانگ آشنا شدم و انقدر دوسش داشتم و محبت میکرد ک همین ک زنگم میزد انگار دنیارو بهم میدادن تااینکه تو عکساش یه انگشتره سیاه و نقره ای تو انگشته حلقش بود بهش گفتم متاهلی گف ن دیوونه شدی این انگشتریادگاری رفیقمه باهم خوب بودیم تااینکه یهو بلاکم کرد گف ب درد هم نمیخوریم بعد بلاکمم پروف و بیوعاشقانه مبزاشت من گریه میکردم ک تو رابطه ی دیگس قبلنم بین حرفاش یجوری منظورو میرسوند ک یا میخادمتاهل بشه و‌یا متاهله ، خلاصه من از هیچی خبر نداشتم تا دیگه بعد چن روز کلا از‌همه‌جا دلیت زد خطشو خاموش کرد دیشب بعد گذشت نزدیک ب ۲ سال دیدم تو تلگرام نوشته فلانی وارد تلگرام شد بغض چشامو‌گرف‌عکساشو تو‌ پروفش‌گزاشته بود از دیشب‌حتی تمرکز‌درسم‌ندارم یه حلقم دستشه دیگه نمیدونم جریان چیه قبلنم میگف‌همینجوری‌میندازم‌یادگاری رفیقمه دلم براش تنگه میدونمم نمیشه یهش پیام‌بدم غرورم نمیزاره😭

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا باید پیام بدی اصلا این کارو نکن

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

دلت برای ی گرگ عوضی اشغال تنگ شده؟واسه این هول داری گریه میکنی؟

نزدیک ۲‌سال گریه کردم عکساشو نگه داشتم دلخوشیم عکساش بود خاستم با کسی‌دیگه وارد رابطه بشم نتونستم تهش چون به اندازه ی اون کسیو دوس ندارم کاش بازیم نمیداد

برو سرتو بکوب تو دیوار عقل نداشتت بیاد سرجات

خواهر من بودی از گیسات میگرفتم چک میزدم تو گوشت که ارزش خودتو بفهمی خودتو مچل یه ازگل نکنی

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

به هيچ عنوان پيام نده قلبت غلط كرده از بيكاريه

بیکار نیستم همش درگیر درس و کلاسم ولی نزدیک ۲ سال شب‌و‌روز بهش فکر‌کردم اولین بار‌بود تو عمرم یکیو انقد میخاستم

2810