2777
2789
عنوان

متنفرم از خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 16 پست

عزیزم، حرف‌هات پر از درد و تنهایی بود و حس کردم چقدر از این وضعیت اذیت شدی. اینجا چند نکته برای کمک بهت دارم که شاید یه ذره اوضاع رو بهتر کنه:

۱. اول از همه، خودت رو قربانی نبین

درسته که شرایط خیلی سختی داری و خانواده رفتارهای ناعادلانه‌ای باهات دارن، ولی سعی کن کنترل زندگی و احساست رو دست خودت بگیری. اجازه نده رفتار دیگران مسیر زندگی تو رو تعیین کنه.

۲. ارتباطت رو با خودت قوی‌تر کن

حس تنهایی‌ات رو درک می‌کنم، ولی تو نیاز داری اول خودت رو حامی خودت کنی. مهربون باش با خودت و سعی کن روزانه وقت بذاری برای کارهایی که دوست داری.

به یه مهارت یا سرگرمی فکر کن که ذهنت رو از این فضاها دور کنه، مثل ورزش، هنر، یا کتاب خوندن.

۳. حد و مرز تعیین کن

با خواهرت خیلی واضح و مودبانه صحبت کن و بگو که چه رفتارهایی تو رو اذیت می‌کنه. شاید نتونی تغییرش بدی، ولی می‌تونی رفتارت رو باهاش مدیریت کنی.

اگر پشت سرت حرفی زده، مستقیماً به مادرت بگو که ترجیح میدی هر مسئله‌ای رو از خودت بپرسه نه از خواهرت.

۴. حسادت خواهر رو بفهم ولی تسلیم نشو

خواهر حسود اغلب از کمبودهای خودش رنج می‌بره و این رفتارش ناشی از ضعفش هست. هرچند که این توجیهی برای کارهاش نیست، ولی تو سعی کن قوی باشی و بازی‌های خاله‌زنکی‌اش رو نادیده بگیری.

۵. ارتباطت با مادرت رو بازسازی کن

ممکنه مادرت تحت تأثیر حرف‌های خواهرت باشه، ولی تو با محبت و صبوری ارتباط رو بازسازی کن. ازش کمک بخواه و بهش نشون بده که برای نظراتش احترام قائلی.

مثلاً وقتی خواهرت نیست، در مورد موضوعاتی با مادرت صحبت کن که بهتون نزدیک‌تر بشه.

۶. سیستم حمایتی بساز

اگر خانوادت تو رو حمایت نمی‌کنن، سعی کن از دوست‌ها، آشنایان یا حتی مشاوره‌های آنلاین کمک بگیری. نیاز نیست همه‌چیز رو تنهایی تحمل کنی.

۷. به خودت فرصت بده

این شرایط می‌گذره و تو تنها نیستی. خیلی‌ها در موقعیت‌هایی مثل تو هستن، ولی توانستن خودشون رو از این فضا بیرون بکشن و زندگی جدیدی بسازن.

عزیزم، یادت باشه ارزش تو خیلی بیشتر از حرف‌ها یا رفتارهای دیگرانه. خودت رو دوست داشته باش و برای خودت بجنگ. اگر باز هم حرفی داشتی، من اینجام تا گوش بدم. 💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.