2777
2789
عنوان

متنفرم از خانوادم

142 بازدید | 16 پست

حالم بهم میخوره ازشون 

یه خواهر سلیطه دارم مفت میخوره و می‌خوابه انتظار داره همچی براش محیا باشه یعنی همیشه مادرم بین اون و ما فرق میزاره چون سلیطه هست 

یعنی یکم به ما محبت کنه این کولی بازی ذر میاره از حسادت

همین خواهرم انقد خاله زنک بازی دراورد ارتباط بین منو داداشمو خراب کرد

حتی تقریبا منو از چشم مادرمم انداخت

پشت سرم هر زری میزنه تهش میگه من نگفتم مادرمم حرفاشو باور میکنه به مادرم میگه این با پسر حرف میزنه فلان مادرم خیلی بدقلب شده بهم

هیچ وقت نمیبخشمش زندگی قشنگمو یه گند کشید

جز خانوادم کسیو نداشتم اونارم از دست دادم

حس تنهایی میکنم حس اینکه هیچ حامی ندارم

هیچی دیگه حالمم خوب نمیکنه 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا میگم خوشحالم خواهر ندارم همه میریزن سرم 

جز  فتنه ودردسر چیز دیگه ای نداره 

شمام باهاش سرسنگین باش هیچی پیشش نگو اگرم متاهلی پیش خانوادت سنگین برو نیم ساعت در ماه بشین برگزد اگر واقعا دوست داشتن حرفشو باور نمیکردن هرچی بخواب ثابت کنی بدتره 

بالاخره خدا میزازه تو کاسش اینجوری نمیمونه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

هیچکس خانواده نمیشه حتی اگر باهم دعوا کنین و قهر کنین از هم کینه به دل نگیرین هرچی بزرگتر بشین بیشتر درک میکنید،  من که دلم لک زده واسه دعواهای بچگیمون، وقتی کنار هم باشین خب اختلاف پیش میاد ولی مطمئن باش بزرگ بشین توی سختیا فقط خانواده کنارته، البته ایجاد مهر و محبت بین بچه ها هنر مادره! بعضی مادرها از سادگی باعث اختلاف بین بچه ها میشن، شما عاقل باش گلم. 

به خدا میگم خوشحالم خواهر ندارم همه میریزن سرم جز فتنه ودردسر چیز دیگه ای نداره شمام باهاش سرسنگین ...

۲۰ سالمه کنکور دارم

تک فرزندا عشق دنیارو میکنن

اره والا چیه 

یه مفت خور بعضی وقتا به کسایی که میگن دختر دار شدن بده حق میدم چیه اخه یه سلیطه تو خونه که از بیکاری سرک میکشه همجا مثلا داداشم میره سرکار دیگه وقت نداره از این کارا کنه

کاش  منم پسر بودم  زندگی بهتری داشتم....

متنفرم از دختر بودن دختر داشتن 

الان وضع زندگیت بهتره؟حس میکنم خدا زندگیمو نمیبینه مگه میشه انقد ظلم ولی جتی یه نفرم کاری برام نکنه

ن بهتر نیس تک تنهام خیلی حس تنهایی دارم هیچکی پشت پناهم نیس ن شوهر درس حسابی دارم ن خانواده حتی هیچ دوستی ندارم .منم خدا اصلا نمیبینتم حتی خداهم ولم کرده تک تنها

2810