2777
2789
عنوان

به نظرتون من که سنم بالاست و هنوز مجردم چی راجع بهم فکر میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 75 پست
مجازی بوده ولی واقعی نه

برو حتما نمیگم هر کسی هر جایی یه کافه وسط شهر برو حتما ببین زن و مرد جوری مکمل هم هستند اصلا تنهایی انگار هیچی ما الان سر شوهر و دوست پسر و اینا غر میزنیم اعصابمون خورد میشه ولی نبودنشون بدتره از همین اعصاب خوردی 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه حسودی عزیزم گاهی فکر میکنم تو سن خیلی بالا اگر زنده باشم بیماری بد بگیرم امروز داروخانه هلال احمر ...

ته ش همه مون تنهاییم

نسل دهه ی ۶۰ که وقتی برای پدر و مادر نداره

دیگه بگییییر همینجوری بیا بالا

نسلای جدید که هیچچچچ

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
ته ش همه مون تنهاییمنسل دهه ی ۶۰ که وقتی برای پدر و مادر ندارهدیگه بگییییر همینجوری بیا بالانسلای جد ...

نه اینجوری هم نمیشه گفت بالاخره اونقدر هم بی عاطفگی نیست تو شرایط بد به داد هم میرسند 

خانمم به بقیه چه ربطی داره که راجع به شما چی فکر کنن.هر فکری بکنن که به شما نمیگن.پس یعنی چیزی نشنیدن.اگه هم تو جمع چیزی بگن که جوابشون میدی.اونی که بخواد پشت سرت غیبت کنه هم بدونید هزار برابر پشت خودش غیبت میکنن.پس فقط به خوشی های خودت فکر کن ولی عزیزم سعی کن انشالا موردی بود اجازه بده بیان صحبت کنید ببینید شاید با اولین کلمه جذبش شدی.نگاه نکن بخدا خیلی از کسانی که مجرد هستن و سنشون بالا هست شاید بگن مجردی و خوشیهاش.ولی تا کی.به هر حال ادم به یک همدم و همسر نیاز داره و اگه سن بالا بره دیگه کم کم اذیت شدنها بی حوصلگی درونگرا شدن کلی و از ی وقتی به بعد دیگه با مجردی و تفریحاتش بهشون خوش نمیگذره.حتما موردها را بپذیر و صحبت کنید.شاید از بین اینها یکی همان بود که مکملتون میتونه باشه و این را باید بپذیریم هیچ مرد و زنی کامل نیست یکی فقیره ولی اخلاق و رفتار خوبی داره یکی پولداره ولی اخلاق خیلی بد یکی کاملا پایبند اخلاقیات و یکی برعکس.انشالا که زودتر از خدا میخوام مکمل خوبی نصیبتون بشه.امیییزن

ولی واسه حرف مفت آماده اند واسه آزار اذیت برای له کردن بقیه هزار تا مشکل هم داشته باشند دست از این ب ...

می فهمم 

اما واقعا اگه به مردم بی تفاوت نشیم نمی تونیم زندگی کنیم 

راستی  این که درونگرا بودی باعث شد نتونی با کسی ارتباط بگیری؟ 

منم درونگرام خیلی جاها درونگرا بودنم باعث شده اوضاع اون جوری که میخوام پیش نره 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
زیاد آدم جذابی نیستم اصلا نبودم پس چندان امیدی نیست سن هم یک فاکتور افتضاح

شما که ماشالا شاغلی با ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون میشه کوبید از نو ساخت هیکلم تو ۶ ماه باشگاه فرم میگیره دیگه چی بهونه داری. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

می فهمم اما واقعا اگه به مردم بی تفاوت نشیم نمی تونیم زندگی کنیم راستی این که درونگرا بودی باعث شد ...

اره خیلی تاثیر منفی داشت مامانم هم که اصلا صمیمی نبود باهام کمکم نکرد تنهام گذاشت 

شما که درونگرایی تونستی رابطه عاطفی داشته باشی؟

چه حسودی عزیزم گاهی فکر میکنم تو سن خیلی بالا اگر زنده باشم بیماری بد بگیرم امروز داروخانه هلال احمر ...

محبت کن به اطرافیانت مطمئن باش برمی گرده حتی اگه اونها قدرتو ندونن خدا کسایی را سرراهت می زاره که جبران کنند  تازه سر کارمی ری پس انداز کن مشکل داشتی کلی خدمتکارهست تو زمان نیاز .یکی از دوستام 48سالشه با اینکه شوهر نداره خیلی بگو بخند ودست مردم می گیره کلی هم خواستگارپیدا می شن جواب رد می ده می گه باید اون طور که می خوام باشه وگرنه تنهاییم قشنگتره

2810