2777
2789
عنوان

به نظرتون من که سنم بالاست و هنوز مجردم چی راجع بهم فکر میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 75 پست
اره خیلی تاثیر منفی داشت مامانم هم که اصلا صمیمی نبود باهام کمکم نکرد تنهام گذاشت شما که درونگرایی ت ...

اون آره

اما درونگرایی بیشتر توی محیط کارم باعث شد نتونم از حق خودم دفاع کنم یا اونجوری که باید پیشرفت کنم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
شما که ماشالا شاغلی با ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون میشه کوبید از نو ساخت هیکلم تو ۶ ماه باشگاه فرم میگیره دیگه ...

والا ایده برای ساختن ندارم دماغم خیلی کوچکه اما نیم رخ قشنگی نداره با عمل دماغ نمیتونم فکر کنم ژل و بوتاکس تا حدود کمی زدم کار دیگه بلد نیستم 

مثلا فرم چشم خیلی قشنگی ندارم نمیتونم دست خیلی ببرم تو چهره مثلا فرم چشم عوض شه موهام کمه خیلی ریخته چون پلی کیستیک بودم هنوز دارم دارو میخورم تا موها نریزه و جوش هم میزنم 

میدونی کمی دیر شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو تا برادر کوچکتر دارم که بله ازدواج کرده تو خونه ما ازدواج تعریف نشده داداشمم به زور به مامانم گفت

برادرتون کار خوبی کرد بعد هم وقتی ایشون انجام داده دیگه پس شمام میتونی. 

بگرد تو شهرتون معرف خواستگار خیلی زیاد هستن مثلا تو همین نی نی سایت بپرس شماره تلفن میدن تو همون شهر خودتون یه موسسه ها هم هستن مختص اینکار بیشتر خانم ها بسیج میشن یه جا مثه بسیج یا مسجد یا ساختمون مجزا معرفی میکنن، با همین روش خیلی مجرد ها سن بالا دیدم ازدواج کردن 

اون آرهاما درونگرایی بیشتر توی محیط کارم باعث شد نتونم از حق خودم دفاع کنم یا اونجوری که باید پیشرفت ...

این بدبختی من هم هست رییسم که تازه اومده بود قسمت ما جلوی همه برگشت گفت تو حرف زدن هم بلدی از بس ساکت بودم جلوی همه وای آب شدم من خاطره بد این مدلی هم دارم یا مثلا گفت کسی که ساکته هر چقدر هم کار بلد باشه به جایی نمیرسه ! مثل خانم ( من رو میگفت ) من همه جوره تحقیر شدم 

مطمین هستم میخواست بگه برای همین شوهر نکردی دیگه روش نشد 

یک بار گفت ازدواج کن عمه خانمم مجرد مونده شصت سالشه کارش بع تیمارستان کشیده آدم چی بگه به اینها ؟؟

اصلا غرورم اجازه نمیده اصلا نمیتونم بدم میاد

بشکن غرور جای درستش خوبه جای غلط در‌ مقابل خواست خدا و سنت رسول دیگه غرور نیست اسمش لج بازیه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اصلا غرورم اجازه نمیده اصلا نمیتونم بدم میاد

این فقط تو ذهن توعه، مادرت مجاب کن انجام بده شاید اون بلد نیست بهش بگو خودت بگرد شماره ها پیدا کن بده به مامانت زنگ بزنه قتی که هسی زنگ بزنه و اطلاعات و مشخصات تو رو بده و شرایط پسری که میخای، انقد همه چیز سخت نگیر غرورم له میشه چیه. 

پس چجوری میخای تو رو پیدا کنن واقعا 

این بدبختی من هم هست رییسم که تازه اومده بود قسمت ما جلوی همه برگشت گفت تو حرف زدن هم بلدی از بس ساک ...

واقعا که 

چه بی شعور بوده رئیست

اما این که تو الان با کسی ارتباط عاطفی نمی گیری بخش بزرگیش برمی گرده به این که دیگه عقلت اجازه نمیده بهت بی گدار به اب بزنی

در واقع از یه سنی به بعد آدم نمیتونه به دیگران اعتماد کنه بدی ها و ضعفهای دیگرانو می بینه و کمال گرا میشه

من خودم اگه تو سن کم رابطه عاطفی پیدا نکرده بودم الان دیگه نمیتونستم به هیچ کسی اعتماد کنم

اما اینو یدون که خدا حواسش همیشه به همه ما هست

برات بهترینها رو ارزو دارم

این فقط تو ذهن توعه، مادرت مجاب کن انجام بده شاید اون بلد نیست بهش بگو خودت بگرد شماره ها پیدا کن بد ...

هیچ جور امثال من باید مجرد بمونیم چون مثل این جامعه نیستیم خوشگل هم نبودم 

پس هیچی همینطوری بهتره 

فقط ذهنم مشغول اینه بقیه چی میگند 

تنها راه ارتباطی ام همین سرکاره منتظر تموم شدنش هستم 

واقعا که چه بی شعور بوده رئیستاما این که تو الان با کسی ارتباط عاطفی نمی گیری بخش بزرگیش برمی گرده ب ...

تو بودی چه واکنشی نشون میدادی به همچین آدمی ؟ بعد برای همکار دیگه ام کلی تلاش کرد تا پست بگیره 

بنظرم وقتشه برای زندگیتون‌ کاری کنید.اینجوری خیلی خیلی اذیت میشین.ای کاش با یه مشاور مشورت کنید تا ل ...

به نظرم دیگه دیره باید دست بکشم و اهمیت ندم کی چه فکر میکنه 

فقط برای اینکه آسیب کمتر ببینم دیگه نباید با فامیل و دوست و .. رابطه داشته باشم وگرنه همه میتونند آسیب زا باشند 

الان فقط محیط کار آزار دهنده هست 

هیچ جور امثال من باید مجرد بمونیم چون مثل این جامعه نیستیم خوشگل هم نبودم پس هیچی همینطوری بهتره فقط ...

اصلا ربطی به خوشگلی نداره من کسی میشناسم بنده خدا زشت بود دماغ تیز و عقابی و سن اش بالا بعد دماغش عمل کرد از شانسش دماغ کج کوله و بد شد پهن بود و چین و چروک هم زیاد داره 

ولی از یه جایی مامانش شروع کرد به معرف ها شماره دادن و دنبال معرف گشتن این شد ازدواج کرد حتی از کیس ها قبلی خیلی بهتر بود چون تو معرف دیگه آمار گیش نهادی خیلی زیاد میشه و افراد متنوع تماس میگیرن شانس کیس عالی بالا میره 

خودت دست کم نگیر 

تو بودی چه واکنشی نشون میدادی به همچین آدمی ؟ بعد برای همکار دیگه ام کلی تلاش کرد تا پست بگیره

بی توجهی و سر سنگین بودن تنها واکنشم بود با شناختی که از خودم دارم

2810