2777
2789

مثلا تو محیط کار ، تو فامیل بهر حال فکر میکنند و حرف میزنند همش با خودم میگم مثلا همکار خانم بغل دستی ام چی میگه راجع بهم پیش خودش تو ذهنش چون من بارها تاکید کردم اهل بیرون رفتن نیستم و از خونه میرم سرکار و از سرکار به خونه 

۴۳ سالمه 

چون ساکت و درونگرام میگم چه فکری میکنند؟

علت ازدواج نکردنم هم بگم خانواده ام حرف ازدواج نزدند چندمورد معرفی داشتم ندیده رد کردم  خودمم خجالت کشیدم مطرح کنم  با خانواده حالا نمیدونم چقدر جدی بود در همین حد الانم که دیگه هیچی هنوز هم اگر باشه نمیتونم بگم  

کلا مجرد بودن تو سن بالا  حس خوبی القا نمیکنه 

خیلی عجله دارم برای بازنشستگی نمیخوام تو اجتماع باشم با این وضع میخوام بیام تو خونه و خودم باشم و خودم و تمرکز کنم رو زندگی که کردم و تنهای تنها 

چرا مهمه که دیگران در‌ موردت چی فکر میکنند؟

مجرد بودن منظور ازدواج نکردن هست یا کلا شریک عاطفی نداشتن؟

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شما رو یادمه

قبلا هم نظیر این حرفا رو از شما خونده بودم

اومدم فقط بگم که به مردم ربطی نداره ما چه راهی برای زندگیمون انتخاب کردیم

اونا همیشه حرفی برای گفتن دارن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چرا مهمه که دیگران در‌ موردت چی فکر میکنند؟مجرد بودن منظور ازدواج نکردن هست یا کلا شریک عاطفی نداشتن ...

مهمه دیگه 

ما تاییدمون رو از اجتماع میگیریم بهر حال نمیشه گفت بی اهمیته 

بخدا کسی به متاهل یا مجرد بودنتون نگاه نمیکنه

به مقدار پولی که درمیاری لایف استایلی که داری چقد قیافت خوب مونده بیشتر توجه میکنن تا ازدواجت

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

کلا همه چی تعطیل مجرد مجرد

نمیتونی کسی پیدا کنی عاطفی کنارت باشه؟ سخته خب اینجوری تنهایی

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

به عنوان کسی که تو اجتماع خانمای سن بالای زیادی میبینم که مجردن میگم من هیچچچ فکری درباره اشون نمیکنم خیلی عادی  زندگی اونا اینجوری بوده کسی قسمتشون نشده دیگه 

شمام فکر الکی نکن باورکن مردم اینقدر مشکلات دارن اصاا وقت نمیکنن به مجرد یا متاهل بودن شما فکر کنن

گر هیچ کسی همره ما نیست...خدا هست🤍🦋
2810