2777
2789

به فکر همه هست جز من، نه بهم جهاز دادن، نه سیسمونی دادن، نه حتی کادوی عقد و نه کادوی عروسی، تا تونستن هم ازم پول کندن چون سر کار میرفتم و حقوقم خوب بود

حتی الانم که ازدواج کردم دست از سرم بر نمیداره، فقط به فکر اینه چطوری من سرویس بدم به بقیه اعضای خانواده

این هفته من خیلی حالم بد بود در حدی که یه بار اورژانس اومد در خونمون، بعد میدونه من مریضم چون خودش نیست زنگ زده که برو خونمون واسه بابات اینا غذا درست کن، خب غذا از بیرون بگیرن به من چه ربطی داره؟ در ضمن من یه خواهر مجرد توی خونه دارم چرا اون درست نمیکنه؟ اینقدر همه ش واسشون حمالی کردم فکر میکنه وظیفمه در هر شرایطی در خدمتشون باشم

شما مثل من نباشید

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

خودت هم نخواستی تغییر بدی شرایط

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سواستفاده میکنن از خوبیت گلم

دیگه نرفتم گفتم حالم خوب نیست

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

عزیزم آخه چی بگیم که از دردت کم کنه.

خانواده باید حامی باشن ولی ....

کاش خیلی زودتر از اینها از یه جایی به بعد دست خودتو می گرفتی و نمی ذاشتی کاری برای کسی کنه

حالاهم دیر نیست

احترامشون رو نگهدار ولی دیگه بسه

هرنوع کمکی رو قطع کن حداقل تا مدتی

اگه می گفتی برام جهازوسیسمونی گرفتن ویا ...

هیچموقع به خودم اجازه نمی دادم این حرفارو بهت بگم

ولی خیلی ناراحت شدم

برای خودت احساست و روانت ارزش بیشتری قائل باش

با پول هات برای خودتو خونت و بچت خرج کن و لذتش وببر

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞