2777
2789
عنوان

عکس از موزه هنرهای معاصر تهران📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 131 پست
خیلی قابل انتظاره... با آدم‌هایی که مدام بابت از غافله عقب‌ماندن هراسانند مگر آشنا نیستید؟!آدم‌هایی ...

خدا شفا بده😐😐😐😐

اولا کجا همه هنر دوستن؟  والا تا دیدیم برعکس بوده اینجا هم که همش تخریب: 

این چیه ؟ 

بچه کشیده انگار ....

من بهتر میکشم 

چی داشته ک گذاشتن موزه 

در ضمن هیچ ایرادی نداره مردم از یه چیزی پیروی کنن در صورت درست بودن 

تجربه هم ثابت کردی کسایی ک خیلی گنده گنده و لفظ قلم حرف میزنن خودشون از همه بدترن😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم همیشه تاپیک دعا تگت کردم این بار هنر😁

😂

ممنونم ❤

خیلی خوشحال شدم

خدا رو شکر بهت خوش گذشته عزیزم 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خدا شفا بده😐😐😐😐اولا کجا همه هنر دوستن؟ والا تا دیدیم برعکس بوده اینجا هم که همش تخریب: این چیه ...

اره اصلا چه اشکالی داره جو باعث بشه مردم برم همچین جاهایی😁😁😁

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
😂ممنونم ❤خیلی خوشحال شدمخدا رو شکر بهت خوش گذشته عزیزم

مرسی😁

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
حتی اگه بیماری روانی و اسکیزوفرنی هم داشته باشه یکی از مهم ترین هنرمند ها بوده و میمونه مگه ونگوگ ند ...

گلم کاش قسمت قبلشم میخوندی که نوشتم من درک نمیکنم🫠😕

خیلی قابل انتظاره... با آدم‌هایی که مدام بابت از غافله عقب‌ماندن هراسانند مگر آشنا نیستید؟!آدم‌هایی ...

موقعیت شناس بودن خیلی مهمه 

و اداب معاشرت 

خیلی مثال نابجایی زدین 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من نمیدونم شما بلاخره چند چندی هم حرف های کسایی ک تخریب کردن رو تایید میکنید هم از طرفی میگید من درک ...

چون شما با یه گارد خاص میخونی

قطعا جالب بودن که برام اومدم تاپیک زدم

خدا شفا بده😐😐😐😐اولا کجا همه هنر دوستن؟ والا تا دیدیم برعکس بوده اینجا هم که همش تخریب: این چیه ...

حالا اگە بااین‌همە ادعا حداقل یە املا رو‌درست مینوشتن خوب بود،درحالی کە همە جماعتو گوسفندخطاب کردن

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
موقعیت شناس بودن خیلی مهمه و اداب معاشرت خیلی مثال نابجایی زدین

دقیقا

حالا اگە بااین‌همە ادعا حداقل یە املا رو‌درست مینوشتن خوب بود،درحالی کە همە جماعتو گوسفندخطاب کردن

اشتباه تایپی  عادیه چون اصلا خود کیبورد غلط مینویسه 

و اینکه اصلا املا طرف هم بد باشه مهم  نیست 

ولی واقعا از آدم هایی ک ادعا دارن متنفرم 😑

نمونش رو دیدم متاسفانه ....

واووووووو😁😁😁😁😁😁😁

والا من نمیدونم

فقط میدونم گفت اینا مال زمان شاە بودە کە تو ۱۹۷۹ بلوکە شدن و‌ تو یە زیر زمین بودن،نقاشی مرلین مونرو رو‌نشون داد کە بی حجاب بود میگفت اینا‌ واسە مردم ایران یکم عجیبە با توجە بە نوع حکومتشون، و اینکە رئیس جمهور میانەروشون ۴ماهە اومدە سرکار و اینا

این‌جواب سوال پایینیتە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
والا من نمیدونمفقط میدونم گفت اینا مال زمان شاە بودە کە تو ۱۹۷۹ بلوکە شدن و‌ تو یە زیر زمین بودن،نقا ...

راست میگن مرلین هم بود نتونستم عکس بگیرم

چون شلوغ بود واقعاااا

2810