2777
2789
عنوان

صاحبکارم اخراجم کرد منم امروز رفتم شستمشو وانداختمش رو بند

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 45 پست
خب این چه کاریه ببخشیدجایی بمون که بخوانت شستمش یعنی چیحالا میگه چه خوب شد اخراجش کردما

عزیزم منم نخواستم جایی بزور بمونم حتی بهش نگفتم یکبار بهم فرصت ولی نمیخواستم بدونه انقدر مظلوم وبی سروصدا میرم چون با نیروهای دیگه هم همینکار میکنه

خیر به ما گفت از روز اول نیرو هستید یک هفته پول تاکسی دادم که مثل بدبختا برم وبرام مهم نباشه؟

راستش بااین اخلاقت هرجا بری دوام نمیاری ...

فقط طلبکار دیگرانی و درحال حمله همچین نیرویی میخوان چیکار کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حداقل میتونه دلیل بیار :/ چیو زور نیست دوباره داره نیرو میگیرهمن یک هفته پول تاکسی دادم روز او ...

عزیز آزمایشی بوده این امکانو داشته که خوشش نیاد و رد کنه شمام باید در مورد کرایه دروان آزمایشی از اول باش طی میکردی حداقل برات تجربه شد دفعات بعدی اعصابت خورد نمیشه 

خوب کردی 

بعضیا عادتشون شده از بقیه بیگاری بکشن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
راستش بااین اخلاقت هرجا بری دوام نمیاری ...فقط طلبکار دیگرانی و درحال حمله همچین نیرویی میخوان چیکار ...

زود قضاوت نکنم خانم محترم انقدر اخلاق من خوب بود که خودش این چند روز تعریف می‌کرد انقدر از قیافه م تعریف می‌کرد 

وای منم یکبار این اتفاق برام افتاد چقدر اعصابم خورد شد نزدیک ۱ ماه رفتم بدون حقوق کارآموزی بود بعد گ ...

اتفاقا بسیار کار خوبی کردی من الان حرص میخورم چرا هیچی نگفتم همینطوری اومدم بیرون حداقل پول کرایه ماشینمو میگرفتم ازش الان یادم افتاد چقدر حرص خوردم

عزیزم حداقل میتونه دلیل بیار :/ چیو زور نیست دوباره داره نیرو میگیرهمن یک هفته پول تاکسی دادم روز او ...

اگه مشکلی به قول شما نبوده ,و دوباره داره نیرو میگیره پس حتماً علتی برای اخراج داشته ،‌ حتماً خیری درش هست

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
2810