هانا16م مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5188 عنوان میخوام کارنامه ببینم نمیاد کمک 70 بازدید | 18 پست مدرسه یه سایت داده هر چی سرچ میزنم میاد ولی بعدش که کلیک میکنم روش نمیاد اسکن هم میکنم نمیاد کسی میدونه چرا آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀.. دیروز | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانا16م مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5188 مای مدیو ؟ نه سایت خود مدرسه ولی بقیه میگن دیدن برای من نمیاد فقط آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
عطرگلابویاسمن عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 376 عزیزم چون اعلان دارن همه نمره هاشونو چک میکنن ،سایت سنگین شده،دیتا دیر لود میشهبا اجازه استارتر جونم،فا ل حافظ کی میخواد؟هرکی میخواد بیاد براش بگیرم،زیر آخرین تاپیکم پیام بده،واسه هرکی گرفتم تعبیر فالش به نیتش خیلی نزدیک بوده😍
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2336 نه سایت خود مدرسه ولی بقیه میگن دیدن برای من نمیاد فقط خوب به بقیه که دیدن بگو مال تو رو بزنن عکسش رو برات بفرستن اگه بهشون اعتماد داری
هانا16م مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5188 عزیزم چون اعلان دارن همه نمره هاشونو چک میکنن ،سایت سنگین شده،دیتا دیر لود میشهبا اجازه استارتر جونم ... اخه الان چند روز گذشته بخدا همه دیدن برای من نمیاد فقط آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
هانا16م مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5188 خوب به بقیه که دیدن بگو مال تو رو بزنن عکسش رو برات بفرستن اگه بهشون اعتماد داری شاید فرستادم میترسم نمره م کم باشه اونا ببینن 😂😂 آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
عطرگلابویاسمن عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 376 اخه الان چند روز گذشته بخدا همه دیدن برای من نمیاد فقط مرورگرت درسته؟شرایط قبل از دیدن نمرت چیه؟یه چیزی رو یا داری انجام نمیدی یا اشتباه انجام میدی
هانا16م مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5188 مرورگرت درسته؟شرایط قبل از دیدن نمرت چیه؟یه چیزی رو یا داری انجام نمیدی یا اشتباه انجام میدی اره از دوستم پرسیدم گفت مرورگر قوی چند تا نصب گردم باز نمیاد لامصب حتی اون گفت بل firefoxدیده دانلود کردم اینم نیومد برام آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2336 شاید فرستادم میترسم نمره م کم باشه اونا ببینن 😂😂 شایدم عالی باشه از حرص ترکیدن 😂😂😂😂
هانا16م مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5188 شایدم عالی باشه از حرص ترکیدن 😂😂😂😂 نه نیست میدونم 😂😂😔😔چی بگم والا شاید بیخیال شدم کلا نگاه نکنم اخرش که کارنامه میدن🤣🤣 آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
عطرگلابویاسمن عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 376 اره از دوستم پرسیدم گفت مرورگر قوی چند تا نصب گردم باز نمیاد لامصب حتی اون گفت بل firefoxدیده دانلود ... ازاونایی که نمره شونو دیدن زنگ بزن بپرس یا به اونی که نمره شو دیدع اطلاعاتتو بده ،واسه تورو هم ببینه شات بگیره واست بفرسه ،
هانا16م مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5188 ازاونایی که نمره شونو دیدن زنگ بزن بپرس یا به اونی که نمره شو دیدع اطلاعاتتو بده ،واسه تورو هم ببینه ... مرسی عزیزم اره یه کاریش میکنم دیگ اینم شانس منه🤣🤣🤣 آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2336 نه نیست میدونم 😂😂😔😔چی بگم والا شاید بیخیال شدم کلا نگاه نکنم اخرش که کارنامه میدن🤣🤣 😂کلاس چندمی ؟
هانا16م مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5188 😂کلاس چندمی ؟ ۱۲سال اخرم خدارشکرررررر😍😍 آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..