2777
2789
ببخشید باید از واژه خراب استفاده میکردم نه رفیق و از به جای واژه رل باید از بی ذات استفاده میکردم

بهتر شد ک فهمیدی ناراحت نباش خوشحال باش. حالا چطور فهمیدی؟ 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر شد ک فهمیدی ناراحت نباش خوشحال باش. حالا چطور فهمیدی؟

با رلم کات کردیم بعد ۳ سال . من با رفیقم قهر بودم دشمنم محسوب میشد رلم رفت از حرس من بهش پیام داد ولی رل نزدن فقط چت کردن خودش اینارو فرستاد برام گفت ببین رفیقات خرابن کرم دارم از خداشونه با من باشن.

رفیقم زیرابمو پیشش زده هرکاری که کردمو واسش تعریف کرده

به نظرم یهو پسره رو از همه جا بلاک کن بزار فک کنه اصلا تو بی دلیل ولش کردی و دیگ نمیخوایش دیر یا زود خودش میفهمه فهمیدی لاشی بوده یا اینکه فک میکنه چقدر چغندر بوده ک تو یهویی پسش زدی و دیگ نخاستی ببینیش یا صداشو بشنوی و یهویی غیبت زده 

به نظرم یهو پسره رو از همه جا بلاک کن بزار فک کنه اصلا تو بی دلیل ولش کردی و دیگ نمیخوایش دیر یا زود ...

بابا ما کات کردیم که رفت پیام داد به رفیقم از حرس من . دوباره اومد واسم شات فرستاد .... قصدش رل زدن باهاش نبود فقط میدونست من باهاش دشمنم میخواست حال منو بگیره که موفق هم شد ولی رفیقم از خداشه باهاش رل بزنه

با رلم کات کردیم بعد ۳ سال . من با رفیقم قهر بودم دشمنم محسوب میشد رلم رفت از حرس من بهش پیام داد ول ...

بگو خوبه هم جنسای خودتو که خرابن تشخیص میدی بگو همین تحفه مبارکت باشه دیگ پی نده بهم اونم که تکلیفش معلومه جنسای دست دوم میخاد که سطح خودش باشن دیگه

2810