2777
2789

دوباره میزاری؟

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

اونا انقد بی ارزش بودن که خاستن نفر دوم کسی دیگه باشن یا حتی نفر هزارم یکی دیگه. اصلا ارزش و شخصیت خ ...

ممنونم از حرفای قشنگت:) خودمم عادت دارم همچین چیزایی اتفاق بیوفته سکوت کنم و بدون هیچ حرفی زندگیمو بکنم

امیدوارم بتونم باهاش کنار بیام و حرس‌نخورم و خودمو احمق فرض نکنم...

چون همین رفیقم عاشق یه پسره بود هنوزم عاشقشه ولی پسره نمیخوادش زد به سرم منم برم زیرابشو پیش پسره بزنم بگم همین الان با رل من ریخته رو هم 

ولی بازم شخصیتم اجازه نمیده . ذات من مثل اونا نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بکن بیرون منظورش چیه

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

آخه حق دارم منم می‌خوام کارشون بی جواب نزارم البته با پسره کاری ندارم با رفیق خودم کار دارن😞🚶🏻‍♀️

حق داری ولی خدا خودش جای حق. بعدم الان ثابت شده که هر کاری کارما داره و تاوان دو برابر پس میده. هرچی کش بدی باعث  اعصاب خوردی خودته هی باید صداشونو بشنوی هی ریخت شونو تحمل کنی تهش که چی تو به اون بزنی اون بخاد بزنه اخرشم خودت ضرر میکنی من ک میگم از همون اولش ادمای بی ارزش ؛ بی ارزش هستن به این فکر کن چندتا ادم مفید میخای دورت جمع کنی تمرکزت رو بزار روی دوستای جدید به جاش یه پیام با یه متن خونسرد انه بفرست با اسکرین شات. تهش بنویس امیدوارم با کسی که تو رو نیمکت ذخیره میدونست بهت خوش بگذره چون برای اینکه بخای از دستمال کاغذی من استفاده کنی هیچ مشکلی نمیبینم خدافظ. 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
میگه از خونه بیا بیرون ببینمت

کوینی منظورش کجایی بوده؟ 

حق داری ولی خدا خودش جای حق. بعدم الان ثابت شده که هر کاری کارما داره و تاوان دو برابر پس میده. هرچی ...

منو رلم جدا شدیم و الان ارتباطی باهم نداریم که پیام بدم بهش . خودش این اسکرین شات هارو برام فرستاد .... و می‌دونم هیچوقت با رفیقم رل نمیزنه چون خیلی زشته و همیشه مسخرش میکرد .فقط به خاطر اینکه میدونست با من دشمنه رفت باهاش لاس بزنه که من حرس بخورم .... 

آره حرفت درسته خودمم هیچ کاری ندارم هیچ واکنشیم نشون ندادم برم زنگ بزنم رفیقم بد و بیراه بگم یا هرچی...‌ ولی میگم منم بهش ضربه بزنم عاشق یه پسره اس که پسره نمیخوادش محل سگ نمیزاره بهش ادا خوبا و عاشقارو جلوی پسره درمیارع میگم منم برم زیرابشو بزنم بگم این اشغال همچین آدمیه ... یا منم برم با پسره چت کنم ولی شخصیتم اجازه نمیده خودمو مثل اونا بکنم و ارزشمو بیارم پایین

امیدوارم بتونم باهاش کنار بیام و حرس‌نخورم و خودمو احمق فرض نکنم چون حس سادگی بهم دست میده

ممنونم از حرفای قشنگت:) خودمم عادت دارم همچین چیزایی اتفاق بیوفته سکوت کنم و بدون هیچ حرفی زندگیمو ب ...

قربونت عزیزم. اصلا مهم نیست تو انسان با شخصیت و با وقاری هستی سکوت نشانه احمق بودن نیست نشانه ی زیادی پخته بودنه تو اونقدر تو زندگیت وقت نداری که بخای ادمای احمقو سرجاشون بنشونی اونا با شعور کمشون خدا زده هستن درضمن اینا تو زندگیشون برا خودشون همین چیزا تکرار میشه دوست سابقت هم کمبود محبت شدیدی داشته اینم از بدبختیشه وگرنه دوست پسر خودش پسش نمیزد باز بخاد خودشو به کسی بندازه ک مال کسی دیگ بوده و اصلا براش فرق نکنه با چند نفر بوده این ادم برا خودش هم ارزش قایل نیست و تو باید دلت به حالش بسوزه حقیقتا ادمایی ک دنبال توجه و خریده شدن شخصیتشون هستن اصلا ارزشی ندارن ادمای با ارزش صبر میکنن تا ادمایی دورشون پیدا بشه که خودشون جای پاشون رو تو زندگی اونا با حفاظت ازشون محکم کنن این رابطه ها فرمالیته ما ادمیم داریم رشد میکنیم انقد با این چیزا سر و کله میزنیم تا وقتی که بزرگ بشیم و ده سال بعد خندمون بگیره ک چقدر بچگانه واسه اینطور مساعل بیخود وقت میزاشتیم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
قربونت عزیزم. اصلا مهم نیست تو انسان با شخصیت و با وقاری هستی سکوت نشانه احمق بودن نیست نشانه ی زیاد ...

😔🚶🏻‍♀️🥀مرسی عزیزدلم باشه درست میگی حرفات واقعا تأثیر داشت روم

آره حرومی کثافت . لعنت به اون قیافش بیاد اشغال سگ صفت خیلی خرابه خیلییییی به سگ هم پا میده

شاید مقصر این خیانت تو بودی که از 

عشق رلت نسبت به خودت گفتی 

در ضمن در هر دو صورت درست نیست پای خونواده اشم بکشی وسط و فش بدی 

دلیلش فقط حسادتش بوده💔💔

کار اشتباهی کرده رو قبول دارم...طرفداریم نمیکنم اما خراب؟!

2810