2777
2789
عنوان

کیا عارف و فرد صاحب کرامت در قید حیات می شناسن

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 39 پست
میتونی بری تقاطع کارگر شمال و بلوار کشاورز؟

آره میرم عزیزم بگید کجان چی بگم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

گل دختر اسمشون حاج محسن قزوینی معروف به عارف قزوینی بودن که تو تهران میدون قیام تربت امام حسین میداد ...

آهان خونه سیدا رو میگید؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اینجا بریم چی بگیم؟

یه عارفی هس تو یه مسجد اونجا میره منبر میگه بری پیشش همه چی ات رو برات میگه اگه تهرانی ادرس دقیق مسجد و ساعات منبرش رو بهت میگم برو پیشش ببین درباره مشکلات من چی میگه فقط اگه تهرانی بیا خصوصی

آهان خونه سیدا رو میگید؟

خیر دستفروش بودن میدون قیام تربت امام حسین میدادن و دعا میکردن میگفتن چشم برزخی دارن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه عارفی هس تو یه مسجد اونجا میره منبر میگه بری پیشش همه چی ات رو برات میگه اگه تهرانی ادرس دقیق مسج ...

درخواست دادم همه چیز اونجا بگو میرم حتما

کجاس

پیر مهر همون حاج آقا نباتی فوت شدن الان دامادشون کارشون رو ادامه میدن ، اونم با مردا صحبت میکنه نبات دعاخونده میدن و دستورات رو. گوگل بزنی سایتشو میاره که الان بسته است و راهنمایی میکنه چه شماره ای تماس بگیری.

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
پیر مهر همون حاج آقا نباتی فوت شدن الان دامادشون کارشون رو ادامه میدن ، اونم با مردا صحبت میکنه نبات ...

یکی ام تو سیدالکریم بودن که به مزار سیدحق الیقین راهنمایی میکردن

یه عارفی هس تو یه مسجد اونجا میره منبر میگه بری پیشش همه چی ات رو برات میگه اگه تهرانی ادرس دقیق مسج ...

نمیدونم برم یانه چون نمیشناسمشون نمیتونم بهتونم قول بدم ولی اسمشون رو بگید 

نه مجردم به خاطر اینکه سربارم می دونن یه دختر بیمار و مجرد سرباره براشون

وای نگو چرا سربار باشید شما نون خور خدایید رو زمین خدایید سربار هیچ کس نیستی 

متاسفم که خانوادتون  رفتاری کردن که چنین حسی بهتون دست داده 

ببخشید اگه ناراحت نمیشی بگو بیماریت چیه اگه دوست نداشتی نگو