2777
2789
عنوان

خواهر رو مخ داشتید❓

52 بازدید | 8 پست

خیلی زود رنج. اون یکی خواهرم گفت الان نمیتونیم، بهش برخورده میخوام زنگ بزنم بگم تو یکی دیگه گمشو از زندگیمون همینجوریش هم خاندان پدری دعوا بینمون ایجاد میکن تو یکی بس کن

اینم بگم متاهل، ما بدبختایی که تو خونه‌ایم باید چوب یه مشت احمق بخوریم

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

خودم نه ولی یه خاله اینجوری دارم که مادرم اینا از دستش تو عذابن 😄

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خودم نه ولی یه خاله اینجوری دارم که مادرم اینا از دستش تو عذابن 😄

بخدا خیلی تو عذابیم حوصله قهر این دیگه نداریم. الان اگه جلوم بود یه چک میزدمش خیلی رو مخم میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دارم متاهل هستش ازمم کوچیکتر ولی خیلی فضول و بی عصاب و فوق العاده دخالت میکنه تو کارای بقیه آخرش ...

از بس قهر میکنه مامانم دیگه می‌ترسه چیزی بهش بگه، خیلی رو مخ حوصله‌اش ندارم امروز حالم بد بود دیگه این هم شروع کرده

اینم بگم در سال ۳ یا ۴ بار باهام دعوا راه میندازه حرفای بدی میزنه بهم دوباره آشتی میکنیم ولی بازم کا ...

ولش کن باهاش بحث نکن حرفاش اصلا به هیچ جات نباشه، من که دیگه کاری بخش ندارم تماس هاش هم تک و توک جواب میدم

ولش کن باهاش بحث نکن حرفاش اصلا به هیچ جات نباشه، من که دیگه کاری بخش ندارم تماس هاش هم تک و توک جوا ...

با این کاراش خودشو از چشمم انداخته الان چن روزه هی ب دخترم میگ بیایین خونمون دیگ چرا نمایید اصلا پام نمیاد برم خونشون با اینکه اون چن بار بعد از دعوامون اومده خونمون  درس عبرت نمیگیره اصلا