2777
2789
عنوان

همش قرصا و نمازامو رو یادم میره

84 بازدید | 10 پست

یا مثلا معلم میگه فلان گاربرگو فلان روز بیارین یادم میره قشنگ هیچیییییی یادم نمیمونه از خاطراتم با آدما هم هیچی یادم نیس همییییشه یادم میره قرص دارم

راه کاری ندارین؟ 

هعیییییییی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای قرص نظم دهنده قرص بگیر برای همون روز بزار توش همراهت باشه یا بزار جلوی چشم

برای نماز هم باد صبا نصب کن اذان بگه بلند شی بخونی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مغزتو تقویت کن 

حل جدول 

بازی شطرنج 

بازی ماز 

بازی هوشی

اگر راست دستی با دست چپت غذا بخور

یا با دست چپت بنویس 

مسواک رو با دست چپت بزن و....

واینکه پیش دکتر طب سنتی هم برو احتما مزاجت بهم خوده مزاجتم فکر کنم طبعش سرده 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

برای قرص نظم دهنده قرص بگیر برای همون روز بزار توش همراهت باشه یا بزار جلوی چشمبرای نماز هم باد صبا ...

عزیزم میشه ۲ تا تاپیک اخرم  گزارش بزنی لطفا؟🥲

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

مغزتو تقویت کن حل جدول بازی شطرنج بازی ماز بازی هوشیاگر راست دستی با دست چپت غذا بخوریا با دست چپت ب ...

عزیزم میشه ۲ تا تاپیک اخرم  گزارش بزنی لطفا؟🥲

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

برای همه اینا که گفتی میشه راه حل داد . آلارم گوشی تنظیم کنی یا یه تقویم بگیری از اینا که مثل سالنامه هستن ، کارای هر روز رو داخلش یادداشت کنی و هر روز چکش کنی ، یعنی مثلا معلم میگه شنبه آینده کاربرگ بیارید ، شما همون موقع توی برگه شنبه یادداشت کن ، بردن کاربرگ ، هر شب هم کارای فردا رو چک کن توی تقویمت 

ولی جدا از اینا حتما یه دکتر برو و چکاب کامل بشو ، این ضعف حافظه احتمالا دلیل داره ، باید دنبال حل ریشه مساله باشی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نمیشه خوابم خیلی سنگینه

بالاخره به جوری بیدار میشی بری مدرسه ، برای نماز هم همونجوری بیدار شو . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم