2777
2789

براش حمد میخونم نذر مادر امام رضا کن ۷تا زیارت عاشوار با صدتا صلوات و صدتا لعنتش یکیشو الان بفرس بقیه اش بمونه بعد شفا گرفتن خوب میشه ویتامین سی بخصوص اب پرتقال براش خوبه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
میدونم همه چی دست خداست فقط نیمدونم چیکار کنم دل خدا به حالم بسوزه دل خدا به غریب بودنم تازه عروس بو ...

دورت بگردم خواهر قشنگم سخته خیلی هم سخته ولی الان امیدواری بهترین کاره 

ب جا گریه نذر کن ،صلوات بفرست هرکاری ک ارومت میکنه انجام بده 

من دلم روشنه ک خوب میشه 

براش صلوات و‌حمد میخونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یکی از بستگان ما هم چند سال پیش مبتلا بود که در عرض یکسال درمان شد نگران نباش زود خوب میشه

تورو خدا راس میگین؟؟کدوم شهر 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم 

ان شاالله خوب میشن، دکتر تایید کرده؟ 

دو از الان مادرم باشه، چندسال پیش روی زبون مادرم آفت افتاده بود، نزدیک یک ماه طول کشید خوب نشد دکتر بردیم ، دکتره گفته بود باید نمونه برداری کنیم و با همکارام جلسه بگذاریم ، مادرم خیلی ترسید، برای همین رفتیم ی دکتره دیگه، بهمون پماد تریادنت داد، و بعد از۲۰ روز آفت دهان مادرم خوب شد، البته بعدا  فهمیدیم دلیل اینکه اینقد بد آفت زده بود و خوب نشده بود، بخاطر پولیپی بوده ک مادرم تو روده اشون داشتن

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

من میدونم تو چه حسی داری تاگیکامو بخونی میفهمی

فقط توکلت از دست نده... خدا مهربونه.. خدا بزرگه.. 

پدر من با وضعیییییت خیلی بدتری هنوز تحت درمانه و ما کلی امید داریم... توهم قوی باش

این روزا میگذره 🫂🫂🫂🫂🫂🫂

درکت میکنم

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف السوءامن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف السوءامن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف ...

خیلی ممنون

عزیزم توکلت به خدا ،ان شاءالله زودتر سلامتیشو به دست میاره ،نگران نباش امیدت به خدا باشه

توکلم فقط به خداست 

چون خداست که میدونه من تو غربت تک و تنها اول زندگی چه روزایی و گذروندم

براش حمد میخونم نذر مادر امام رضا کن ۷تا زیارت عاشوار با صدتا صلوات و صدتا لعنتش یکیشو الان بفرس بقی ...

حتما 

ممنون 

دورت بگردم خواهر قشنگم سخته خیلی هم سخته ولی الان امیدواری بهترین کاره ب جا گریه نذر کن ،صلوات بفرست ...

خیلی ممنون 

لطف داری 

خدا غم به دلت نده خوارهرم

ان شاالله خوب میشن، دکتر تایید کرده؟ دو از الان مادرم باشه، چندسال پیش روی زبون مادرم آفت افتاده بود ...

نه هم دکتر تایید کرده هم پاتولوژی هم حراجی و پرتو شیمی شدن

خیلی ممنون

انشالله بیمارت بزودی سلامتی شونو بدست میارن عزیزم 

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
2810