2777
2789
عزیزم الان علم پیشرفت کرده مگه قدیمه

پس این همه کسایی که بیماریشون عود کرده چی 

مامان فاطمه که هر بار از شنیدن حالش دلم کباب میشه 

یا امروز یکی از کسایی گه باهاش میرفتیم پرتو 

چیکار کنم خدایا 

دردمو به گی بگم

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس این همه کسایی که بیماریشون عود کرده چی مامان فاطمه که هر بار از شنیدن حالش دلم کباب میشه یا امروز ...

عزیزم بدن با بدن فرق داره شاید اونا ضعیف ترن 

یا دیرتر اقدام کردن برا درمان گذشته از اون همه چی دست اون بالاسریه تا نخواد برگی از درخت نمیوفته 

عزیزم بدن با بدن فرق داره شاید اونا ضعیف ترن یا دیرتر اقدام کردن برا درمان گذشته از اون همه چی دست ا ...

میدونم همه چی دست خداست 

فقط نیمدونم چیکار کنم دل خدا به حالم بسوزه 

دل خدا به غریب بودنم تازه عروس بودنم اون همه امید و آرزو تو دلم بسوزه 

من برا مریض های دیکه هم گریه میکنم وقتی می‌شنوم خوب نشدن 

الان دستام میلرزه از گریه

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم 

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف السوء

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
2810