2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

براشون دعای معراج بخونمنم میخونمخوب خوب میشه با توکل بخداآمیییییین

خیلی ممنون 

ممنون بابات دعای معراج که میخونین 

چشم حتما میخونم 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم 
توکل به خدا

کمک از هرکسی قبول کن چه مالی چه برای رفت و آمد و درمان چون آدم تنهایی کم می یاره اولش آدم متوجه نمیشه بعد یکسال دیگه داغون میشی حواست به خودت هم باشه

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

یکی از دوستای مادرم متوجه شد سرطان ریه داره (پدر مادرش هر دو این بیماری رو داشتن). روزای اول کلی حالش بد بود، داغون شد وقتی فهمید این بیماری رو داره، هر روز گریه، هر روز میبردنش بیمارستان و...عین روانیا شده بود  چون سه تا بچه کوچیک داشت که دوقلوهاش کوچیک بودن. بچه‌هاشم داغون شدن

اما خداروشکر ۵ سال گذشته و وضعش از روزای اولش بهتره. زمان کرونا خیلی از کسایی که سالم بودن مردن یا بعضیا تصادف کردن. تا خدا نخواد و اجل آدم نرسیده باشه چیزی نمیشه. محیط بیمارستان خیلی بده ، آدم سالمم بره مریضا رو ببینه از نظر روحی مریض میشه دیگه چه برسه یکی از اعضای خونواده مریض باشه و هی بخوایی بری اونجا. 

ان شالله خدا همسرت رو شفا بده . 

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

عزیزم داداشم هم داره ولی همچینم خطرناک نیست البته تشخیص طب اسلامیه شما تشخیص کیه!؟بخاطر افت های متعد ...

خوب چیکار کردین؟؟آزمایش رفتین 

کی گفته خطرناک نبست 

توروخدا پیگیر باشین 

ببینید این بیماری تو مرحله یک درمان ۹۰ درصدی داره 

ولی رفته رفته از احتمال خوب شدنش کم میشه

یکی از دوستای مادرم متوجه شد سرطان ریه داره (پدر مادرش هر دو این بیماری رو داشتن). رورای اول کلی حاا ...

راست میگین 

توکل به خدا 

قطعا از حال دلمون باخبره

کمک از هرکسی قبول کن چه مالی چه برای رفت و آمد و درمان چون آدم تنهایی کم می یاره اولش آدم متوجه نمیش ...

چی بگم 

من که تموم مراحل و تنهایی پشت سر گذاشتم 

چه روزایی ساعت ۴ شب تک ک تنها میرفتیم بیمارستان 

ولی الان تنها نگرانیم آزمایش های ۳ ماهش هست 

اونم توکل کردم به بالاسری 

زمانی گه از تنهایی و درد زجه میزدم جز خونوادم کسی به دادم نرسید 

حالا کمکی باشه هم نمیخام 

چی بگم من که تموم مراحل و تنهایی پشت سر گذاشتم چه روزایی ساعت ۴ شب تک ک تنها میرفتیم بیمارستان ولی ا ...

درکت میکنم منم برای مامانم دست تنها بودم از صفر تا صد کارهاش الان داغونم داغون به معنای واقعی بدنم روحم کشش هیچی و نداره 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

سرطان زبان دیدم ولی دهان ندیدم😢 انشالله که زودتر خدا سلامتی بده 

اگر احیانا کار به جراحی کشید دکتر ابولقاسم دانشور خیلی دکتر خوبی هستن من مادربزرگم سرطان مثانه داشت پیش ایشون عمل کرد

ྀིྀི😌💅🏻

سرطان زبان دیدم ولی دهان ندیدم😢 انشالله که زودتر خدا سلامتی بده اگر احیانا کار به جراحی کشید دکتر ا ...

زبان کی بود خوب شد؟

زبان کی بود خوب شد؟

من وقتی مادربزرگم عمل کرد بعدش بستری بود من پیشش بودم 

تو اون بخش یکی بود که سرطان زبان داشت و پیش دکتر دانشور عمل کرده بود حالش خیلی خوب نبود خبری ازشون ندارم که بدونم خوب شده یا نه

ྀིྀི😌💅🏻

2810