2777
2789

یه مدت نینی سایت واسه دردو دل خوب بود الان تا میای حرفتو بزنی طرف از خودش میبره میدوزه قضاوت میکنه 😑😑درک نمیکنم چرا بعضیا ببخشید انقدر نفهم هستن

ادم میاد یچیزی بگه از مشکلاتش یسری ادم بی درک میان واسه خودشون میبرن میدوزن و هزارتا حرف الکی میگن

اگه اینترنت به همه سوالات پاسخ میداد اینجارو حذف میکردم میرفتم از بس بیخوده

خوب نظرشون اینه ،یه نفر اونجوری دیدن ،یا دارن حدس می زنن ،به نظرم میشه با دید منفی بهش نگاه نکرد البته اگه با بی ادبی نگفته باشه 

مثلا یه دختر مجرد بود تاپیک زده بود خواهرم دو قلو زایمان کرده من دوست ندارم بیاد خونمون و من و مامانم بهش کمک کنیم.

من بهش گفتم تو خیلی خودخواه و راحت طلبی خواهرت گناه داره نمی دونم جزو همونایی میشم که شما می گین میبرن و میدوزن یا نه

خوب نظرشون اینه ،یه نفر اونجوری دیدن ،یا دارن حدس می زنن ،به نظرم میشه با دید منفی بهش نگاه نکرد الب ...

نه عزیزم این نه

مثلا میزنی فلان مشکلو دارم میاد یچیز چرتی میگه ب حالت توهین و میرع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی اوقات واقعا حرص آدم درمیاد 😅

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕