2777
2789
عنوان

اصلا دودل شدم تو این زندگی بمونم یا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتشم این حالا پدرش نیست شاید باورش سخت باشه ولی مادرش اگه نبود زندگی بهتری داشتیم آنقدر عذاب نمیکش ...

درک میکنم میفهممت 

مادرشوهرا خیلی بد تر از پدرشوهرا هستن

یعنی جوری شده که پدرشوهرم در حضور مادرشوهرم جواب سلام منو به زور میده از زنش میترسه ، وقتی تنهاست بیشتر تحویلم میگیره

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

درک میکنم میفهممت مادرشوهرا خیلی بد تر از پدرشوهرا هستنیعنی جوری شده که پدرشوهرم در حضور مادرشوهرم ج ...

خدا بگم چیکارشون نکنه دختر میاد با هزار امیدو آرزو جنگ اعصاب هم باید بکشه 

ببین طلاق بگیری که شوهرت نیست خرجتو بده پولاشم صرف خانواده اش می کنه 

الان فکر کن طلاق گرفتی ولی شوهرت خرجتو میده دیگه هم حرص نخور پولاشو خرج اونا می کنه بذار تورم و گرونی بهش فشار میاره تو سعی کن یه حرف ای یاد بگیری پس انداز کنی تو هم خرج کن 

پیرزنه هم یه روز فوت می کنه دیگه شوهرتم می فهمه چقدر اشتباه کرده خواهر برادرشو بلاخره میشناسه 

تو برا خودت زندگی کن چیزی هم نگو بات لج می کنه

چشم عزیزم طلا اینا اصلا نمیخره یعنی نمیزارن پول بمونه فقط من برای اون نیازشم و کلفتی خونش یعنی مهریه ...

معمولا جدا شدن حتی توافقی باشه جلسات مشاوره دارن و انقدر ارجاعی دارن که خب باید خبره باشن     دیگه اگر توافقی نباشه که حتما ارجاع میدن برای اینکه تلاش بشه صلح بشه    حالا می خوای مطمئن بشی زنگ‌بزن مشاوره رایگان1480   

اگه ندن چی بگن ما نمیدیم؟

به اونا ربطی نداره.

دولت خودش نصف حقوق پدربزرگتون رو به حساب شما میریزه.

مگه دست اوناست!

خود دولت مستقیم حقوق پدربزرگتون رو نصف میکنه.

و نصف شو به حساب شما میریزه.

خدا بگم چیکارشون نکنه دختر میاد با هزار امیدو آرزو جنگ اعصاب هم باید بکشه

من که هیچ وقت حلالشون نمیکنم خدا جوابشون رو میده انشالله 

تو این سن اینهمه درد و رنج و گریه ...

فرض کن روزای اول زندگی مادر پدرش کاری کردن که جای خواب تازه عروس داماد از هم جدا باشه 🙂💔 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

2810