2777
2789

بچه ها من ۲۷سالمه سه ساله ازدواج کردم تو یه حیاط با مادرشوهرم هستم من بخاطر شرایط سختی که داشتم راضی به این ازدواج شدم گفتم ازدواج کنم از شرایط قبلم راحت بشم تا ازدواج کردم دیدم این شرایط واقعا بدتره بعد پدرو مادر فوت شدن نه حامی دارم نه پشت نه راه برگشتی نه شغل و حرفه ای بلدم به مقدار پس انداز دارم شاید بشه جدا بشم یه خونه باهاش اجاره کنم  مشکل من هم شوهرمه هم خانوادش مادرشوهرم یه زن ۷۵ ساله هست به شدت سلطه داره رو زندگی ما به جز خودش دختراشم همین هستن یعنی هر روز به جای پیشرفت پسرفت میکنیم از دست این زن رسماً شوهرمو کرده جانشین شوهر نداشته اش اینا به کنار دخالت و تصمیم هم برای ما میگیره و من این وسط هیچ هستم از جیب شوهرم در چند بارهفته مهمونی میگیره همرو می‌ریزه خونش دختر داماد عروس خواهراش برادراش هر کی فکر کنید بعد مهموناشم از خداشونه و در هفته چند بار بساط مفت خوری به پاست بعد نه حقوقی داره نه درامدی به جیب شوهر من یا وسیله خونه میخواد یا لباس میخواد از یه آدم جوون بدتره و توقعاتش بالاتره هم خودش هم دختراش دور شوهرم رو احاطه کردن چهره چی اونا بگن میگه چشم بعد به شدت خانوادش بی فرهنگ نه ادب و احترامی قاعلن برای عروس و کلفت و کنیز خودشون میدونن یعنی نمیتونم بعد سه سال هضمشون کنم شوهرم فقط پشت خانوادش به حرف اوناست و خواسته های اونا نه اصلا نمیتونه بگه و کلا من این وسط دارم عذاب میکشم هر چی باهاش حرف میزنم سیاست به کار میبرم میبرمش مشاوره انگار نه انگار نه خودش نه خانوادش زره ای تغییر نمیکنن موندم واقعا چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تقریبا مثل شرایط شمام و راه برگشتی ندارم فعلا میسوزم و می سازم.... همه این زجر کشیدن هاهم بخاطر زندگی تو ساختمون مشترک هست اگر استقلال داشتیم بهتر میشد

اگر قصدت ادامه دادن بود ، به هیچ وجه فعلا بچه دار نشو تا مستقل شین ازونجا بلند شید 

این جمله رو روزی هزار بار به خودم هم میگم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

بنظرم خانما میتونن با حرف زدن کلی از مشکلات رو حل کنن 

خودت برو پیش مشاور خوب که با تجربه باشه 

ازش مشورت بگیر کم کم با حرف شوهرت رو تغییر بده

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

منم تقریبا مثل شرایط شمام و راه برگشتی ندارم فعلا میسوزم و می سازم.... همه این زجر کشیدن هاهم بخاطر ...

دقیقا عزیزم خیلی سخته منم تصمیمم همینه قرص میخورم بچه  دار نشم تا وقتی که راضی بشه بریم

آخه نه حرف منو می‌فهمه چه خودش چه خانوادش نه تغییر میکنن به روال خودشون جلو میرن

راضی نمیشه از مادرش جدا بشه مستقل زندگی کنه

تونستی هم برو یه کاری یاد بگیر و وارد کار بشو هم دستت میره تو جیب خودت هم سرگرم میشی 

2810