2777
2789
عنوان

اصلا دودل شدم تو این زندگی بمونم یا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 72 پست
برو بیمه پرس و جو کن.شناسنامه پدرت که هست.و اینکه شما فرزند پدرتون بودید.و نوه ی پدربزرگتونخودشون تو ...

آخه نمیدونی مجرد که بودم رفتیم اقدام کنیم برای حقوق پدربزرگم عموم رفته بود یعنی بد بیمه برگشته بود گفته بود که چون قبل اینکه پدر بزرگ باشه به دنیا نیومده و بعد فوتش به دنیا اومده حقوق تعلق نمیگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه نمیدونی مجرد که بودم رفتیم اقدام کنیم برای حقوق پدربزرگم عموم رفته بود یعنی بد بیمه برگشته بود گ ...

عزیزم اصلا ربطی نداره.

عموتون خواسته شما رو بپیچونه.تا شما اقدام نکنید.

عجب ادم عوضیه عموت

چشم قربونت برم نمیشه گفت چقدر زورم میاد و سخته برام این وضعیت

پولشو برای خانواده اش خرج نکنه به شماهم نمیده غصه اشو نخور 

اگه جمع هم کنه پولدار بشه خیلی مردا ظرفیت پول رو ندارن 

کم کم بچه بیاری میفتمه برای بچه اش خرج می کنه 

تو باید سیاست داشته باشی پول جمع کنی واسه خودت

وقتی هم مهمونی دارن تو هم برو 

ای خواهر گفتنش اسونهاین عمر و جوونی ما هست که داره میرهخداشاهده شوهرم تو یکسال و نیم هنوز نتونسته یه ...

هر مردی یه ایرادی داره 

نمیشه بخاطر خانواده طلاق گرفت بلاخره یه روز سرش به سنگ می خوره 

هروقتم مردن از خانواده اش ارث میبره شما خودت ناراحت نکن 

بعضی مردا لجبازن هرچی بهشون بگی بدتر می کنن 

شماباید سیاست داشته باشی خودت اون پولی رو که می خواد خرج مادرش کنه ازش بگیری بگی می خوام فلان چیز براش بخرم مثلا اگه می خواد یه کیلو گوشت واسه مامانش بخره بگو پس بذار دعوتشون کنیم خودمون کباب کنیم براشون بعد خانواده خودت رو هم دعوت کن 

اینجوری هم خودتو پیش شوهرت عزیز کردی هم برای مامان بابا احترام قائل شدی هم اینکه تو چشم مادرشوهرت میای از یه کیلو گوشت هم اونا دوسیخشو خوردن همیشه اینجوری کن 

هر مردی یه ایرادی داره نمیشه بخاطر خانواده طلاق گرفت بلاخره یه روز سرش به سنگ می خوره هروقتم مردن از ...

زندگی رو با صبر میشه ساخت با مرد نمیشه لج کرد زورتون بهش نمیرسه کم کم با سیاست و سکوت 

هر مردی یه ایرادی داره نمیشه بخاطر خانواده طلاق گرفت بلاخره یه روز سرش به سنگ می خوره هروقتم مردن از ...

نه فقط بخاطر خانواده‌ش...

خودش هم خیلی ایراد داره ، بسیار بی خیال و بی مسئولیته، بی توجه و سرد و بی عاطفه‌س

راجب این خرید مایحتاج خونه که هر چی میخره به من چیزی نمیگه یواشکی خرید میکنه، حالا در این مورد من مشکلی ندارم

مشکل من با خرجهای غیرضروری هست ، خونه ما پرده نداشت اونا برای سومین بار پرده‌شون رو نو کردن ، ما کلی خرج و مخارج داریم تا خونه تکمیل شه ولی اونا فکر سفر هستن برای ما خرج میتراشن ...

در این حد خودخواه   

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

پولشو برای خانواده اش خرج نکنه به شماهم نمیده غصه اشو نخور اگه جمع هم کنه پولدار بشه خیلی مردا ظرفیت ...

چجوری پول جمع کنم؟ 

شوهرم وضع مالیش خوبه ولی برای اسباب خونه خرج نمیکنه همیشه میگه ندارم ندارم 

نمیدونم با پولاش چیکار میکنه 

الان یکسال و نیمه نتونسته جهیزیه‌ ای که بر عهده داماد هست رو کامل تهیه کنه ، یعنی میتونه ها ولی نمیخره

مثلا من الان گوشی نیاز دارم خودم با پس انداز خودم میخوام بخرم چون اون برام نمیخره  یا اگر بخره منت میذاره و راضی نیس

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌