2777
2789
عنوان

اصلا دودل شدم تو این زندگی بمونم یا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 72 پست
ببین طلاق بگیری که شوهرت نیست خرجتو بده پولاشم صرف خانواده اش می کنه الان فکر کن طلاق گرفتی ولی شوهر ...

ای خواهر گفتنش اسونه

این عمر و جوونی ما هست که داره میره

خداشاهده شوهرم تو یکسال و نیم هنوز نتونسته یه خونه رو تکمیل کنه همه چیشو خرج اونا میکنه انگار من اینجا هیچ‌ام...

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

شما فقط برای بیمه طلاق نامه تون رو میبرید.گواهی فوت پدرتون رو...مازقی روخود دولت انجام میده.

جدی میگی عزیزم اگه بشه که خوبه خودم باید اقدام کنم مدارکی از پدر بزرگم ندارما همه دست خانواده پدری هست اونا هم که نمیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ندن چی بگن ما نمیدیم؟

الان دوستم جدا شده.

تو خونه با مادرش با هم زندگی میکنن.

تا قبل از طلاق دوستم؛ مادرش حقوق شوهرش(پدر دوستم رو) رو می‌گرفته.

به محض طلاق دوستم.

دولت حقوق رو نصف کرده!! نصفش رو به حساب دوستم میریزه.

با اینکه مادر و دختر زیر یک سقف هستن.

حقوق نصف نصف به حساب هر کدومشون ریخته میشه

جدی میگی عزیزم اگه بشه که خوبه خودم باید اقدام کنم مدارکی از پدر بزرگم ندارما همه دست خانواده پدری ه ...

برو بیمه پرس و جو کن.

شناسنامه پدرت که هست.و اینکه شما فرزند پدرتون بودید.و نوه ی پدربزرگتون

خودشون تو سیستم گواهی فوت پدربزرگت رو در میارن.

الان دوستم جدا شده.تو خونه با مادرش با هم زندگی میکنن.تا قبل از طلاق دوستم؛ مادرش حقوق شوهرش(پدر دوس ...

وای چه خوب اگه بشه منم نصف حقوق پدر بزرگم رو بگیرم خودش اقدام کرده برای حقوق پدر بزرگش و مدارک اینا برده با نه خود دولت فهمیده جدا شده براش حقوق رو میریزن

وای چه خوب اگه بشه منم نصف حقوق پدر بزرگم رو بگیرم خودش اقدام کرده برای حقوق پدر بزرگش و مدارک اینا ...

الان دختر من اگه جدا بشه.(وپدرش دور از جون در قید حیات نباشه)

میتونه حقوق مادرشوهرم وپدرشوهرم(در صورتی که در قید حیات نباشن) رو بگیره.

2810