2777
2789
عنوان

اصلا دودل شدم تو این زندگی بمونم یا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 72 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل شمام هعی تف به خانواده شوهر

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
زندگی با همچین ادمی خیلی سخته.تا زمانی که مادرشوهرت زنده است.اوضاع همینه

دقیقا خیلی یعنی نه مسافرت میتونیم بریم نه تفریحی نه جایی بخاطر خانوم کاش فقط همینا بود هزارتا مشکل دارن

دقیقا عزیزم خیلی سخته منم تصمیمم همینه قرص میخورم بچه دار نشم تا وقتی که راضی بشه بریم

کار درستی میکنی عزیزم

من امیدی ندارم ازین ساختمون بلند شیم😔 تا آخر عمر مسئولیت و خرج و مخارج پدرمادرش رو دوش شوهرم منه ، مسن هم هستن

یکسال و نیمه آرامش و زندگی برای من نذاشتن

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

اره تو فکرش هستم بلکه فکرم مشغول بسه

برو باشگاه برا خودت خرید کن آرایش کن  خودت رو دوست داشته باش 

شاید حالت خوب بشه 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

کار درستی میکنی عزیزممن امیدی ندارم ازین ساختمون بلند شیم😔 تا آخر عمر مسئولیت و خرج و مخارج پدرمادر ...

فداتشم این حالا پدرش نیست شاید باورش سخت باشه ولی مادرش اگه نبود زندگی بهتری داشتیم آنقدر عذاب نمیکشیدبم

اره می‌کنه اینجوری نیست بگه نه

خب فعلا شروع کن ی مهارت های رو یاد بگیر یا ی کاری رو‌شروع کن مثلا فروش ی چیزی  یخرده سعی در مستقل شدن بگیر  اما بروز نده  و سعی کن بچه دار نشی   در کنارش سعی کن مثلا بکی از ی طلا خوشت اومده با فاکتور به نام خودت بگیر  در کنارشخیلی باهاش خوب باش        اگر دیدی واقعا نمی خواد تغییر کنه بدون خروج از منزل درخواست مهریه کن اونجا ارجاع میدن مشاور اونجا مطرح کن قصدت جدایی نیست و...

دقیقا خیلی یعنی نه مسافرت میتونیم بریم نه تفریحی نه جایی بخاطر خانوم کاش فقط همینا بود هزارتا مشکل د ...

پدرتون فوت شدن؟

پدرتون بیمه نداشتن؟

چون با طلاق شما؛ دولت حقوق پدرتون رو بشما میده.

نه عزیزم

خب گلم نداری ب نظرم تو این شرایط بهتره.  ولی ب این فکر نکن که برای ازدواج بعدی سن خوبی نیست اتفاقا دو طرف پخته میشن منم جدا شدم و 27 سالگی ازدواج دوم داشتم 

نمیگم طلاق بگیر ولی مصلحت خودته. ولی سنت بالا نیست

خب فعلا شروع کن ی مهارت های رو یاد بگیر یا ی کاری رو‌شروع کن مثلا فروش ی چیزی یخرده سعی در مستقل شد ...

چشم عزیزم طلا اینا اصلا نمیخره یعنی نمیزارن پول بمونه فقط من برای اون نیازشم و کلفتی خونش یعنی مهریه ام رو بزارم اجرا ارجاع دادن به مشاور این مشکلات که درست کردن رو بگم؟

2810