2777
2789
عنوان

دورهمی سوگولی ها🍹🍹

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 465 پست
چشم حتمابرات آیت الکرسی میخونم گلم💚

ممنونم خدا خیرت بده مهربون   

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

دیگه دعوت موعت یخدی ملکه اره؟؟؟ برات دارم😂

بخدا جذابا رو تگ نکردم

آوا رو هم تگ نکردم 

ولی قدمتون رو چشم بیایین  .

@آوا_هسدم    

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اونجا غریبیمون میکرد تاپیک باید واسه بچه ها خودمون باشه اینطوری راحت تریم

قهرم اصن🚶

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

نمیخوامممم😂😂منو وسط بدبختیام ول کردین اومدین اینجا گوزو هاااااااااافشار چیهههههههه دارم میرقصممممم ...

ایجاااان 😂😂😂😂😂😂😂😝

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

مرض😒

درد🤐🤐🤣🤣🤣

چت شده رزی

بخدا جذابا رو تگ نکردمآوا رو هم تگ نکردم ولی قدمتون رو چشم بیایین .@آوا_هسدم

من به غیر از جذابام هنوز نفهمیدی؟ 😂

من عضو همم همه😂😂

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

دیگه حالا دوست داری بمون

فقد چووون خیییییلی اسرار میکنی لطف مینمایم میمونم😊

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

کنفرانس دارم هییییچ گهی نخوندم😂

عه چرا نخوردی  چی ببخشید چرا نخوندی

من به غیر از جذابام هنوز نفهمیدی؟ 😂من عضو همم همه😂😂

اوه تو عشق همه ای🤣🤣😂

2810