2777
2789
عنوان

چرا بعضی ادما انقدرررر حقیر و پستن

144 بازدید | 17 پست

مرده زنش رو با یه بچه طلاق داده چون این خانوم خانوم ها با شوهر و دو تا بچه زیر پاش نشسته.

اره دقیقا

جالبه که همش استوری میذاره حتی از چت با این یارو.(زنه رو میگم)

مثلا طرف متن عاشقانه براش میفرسته یا توی چت مینویسه چقدر قشنگی شات میگیره میذاره استوری و خانوادش هم میبینن، البته بعنوان دوست معمولیش به همه معرفی کرده اونو. هیچکی ادم حسابش نمیکرد الان خیلی موفق شده به واسطه این اقا، سوالم اینه که واقعا طی کردن راه صد روزه توی یک شب  با هم زدن زندگی یکی دیگه به چه قیمتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خودم یه خانم متاهلم،وقتی که منه متاهل دلم برای زندگی و آرامش و روان همسر و بچه ی خودم نسوزه چطور انتظار دارم دل یه غریبه واسه زندگیم بسوزه؟؟؟

وقتی که من سر هیچ و پوچ بزنم زیر زندگیم کسی دیگه که زندگیه من کلا به یه ورشم نیست.

هرکسی باید خودش دلسوز زندگیش باشه. تا دلمون بخواد گرگ بیرون خونه هست.وقتی من در خونم و خوب ببندم و ازش محافظت کنم هیچ گرگی نمیتونه صدمه ای به من و زندگیم بزنه

عزیزم من خودم یه خانم متاهلم،وقتی که منه متاهل دلم برای زندگی و آرامش و روان همسر و بچه ی خودم نسوزه ...

منظورت اینع که اون خانوم نباید طلاق میگرفت؟؟

مگه میشه، یه لحظه خودتون بذارید جاش که شوهرش با یه زن که معلوم نیست کیه و از کجا اومده قیافش هم زشته بهش خیانت کرده، خیلی هم بی بند و باره

منظورت اینع که اون خانوم نباید طلاق میگرفت؟؟مگه میشه، یه لحظه خودتون بذارید جاش که شوهرش با یه زن که ...

نه عزیزم منظورم اون مرد هرزست که بلد نبوده زندگیش و حفظ کنه و عقلشو اجاره داده و زن و بچه ی معصومشو آواره کرده.

نه عزیزم منظورم اون مرد هرزست که بلد نبوده زندگیش و حفظ کنه و عقلشو اجاره داده و زن و بچه ی معصومشو ...

اون که اصلا ادم نیست یه حیوونه به تمام معناست، بعد جالب اینکه هر روز با یکیه، این زنه احمق فکر میکنه عاشقش شده😂 ۲ روز دیگه مثل زباله پرتش میکنه یه ور🤣

وای خدای بزرگ😶

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

واقعا اخه هیچکی ندارن بیاد جمعشون کنه؟

کجای کاری ک من میشناسم مرده با ی افغانی ک اصلا ب پای زن خودش نمیرسید ریخته بود رو هم 😧

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

عزیزم من خودم یه خانم متاهلم،وقتی که منه متاهل دلم برای زندگی و آرامش و روان همسر و بچه ی خودم نسوزه ...

بعضی مردا ولی بی دلیل خیانت میکنن. مامانم میگفت کسی ک ب خاد خلاف کنه تو قوطی کبریتم زندانیش کنی میکنه ولی کسی ک پاک باشه بین صد تا مرد هم باشه پاک میمونه. بستگی ب ذات داره

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

منظورت اینع که اون خانوم نباید طلاق میگرفت؟؟مگه میشه، یه لحظه خودتون بذارید جاش که شوهرش با یه زن که ...

خدا سر هیچکی این بلا رو نیاره . خدا نصیب نکنه

نه عزیزم منظورم اون مرد هرزست که بلد نبوده زندگیش و حفظ کنه و عقلشو اجاره داده و زن و بچه ی معصومشو ...

اره دقیقا. افرین

2810