بچه ها اول اینو بگم که مجبور شدم برای تاپیکم همچین عنوانی بزنم که متوجه مضمون تاپیکم بشین. وگرنه من هیچوقت به هیچ بنده ای نمیگم زشت. چون همه آفریده خدا هستیم.
فقط الان متوجه یه چیز برگ ریزون شدم هنوز تو شوک هستم گفتم با شما در میون بزارم.
مادرم یه دختر دختر خاله داره 38 ساله. من مشخصات ظاهریشو میگم خودتون تصور کنین. نمیخوام با القاب زشت خطاب کنم خدا قهرش بگیره.
این خانوم قد کوتاه تقریبا زیر 160،وزنش فکر کنم نزدیکای 85 کیلو اینا میشد.پوستش سبزه تند، جوشهای افتضاحه افتضاح فکر کنم هورمونیه.زیر چونش پر موهای زائد. دندونای رو هم رفته زرد. چشمای ریز، جلوی موهاش خیلی کم حجمه.طفلک به خاطر مشکل مادرزادی هم یه پاش کوتاهه و لنگ میزنه موقع راه رفتن. از بچگی یادمه همه فامیل میگفتن بیچاره فلانی معلومه دخترش میمونه رو دستش. همینم شد تا 38 سالگی هیچ خاستگاری نداشت. تا اینکه تو فامیل پر شد دختر فلانی با یه پسر عالی ثروتمند عقد کرده.حالا باپسر کجا آشنا شده، این دختره تو یه تولیدی لباس به عنوان وسط کار مشغول کار بود که یه پسره که تو بازار هشت تا مغازه داره میبینه و خوشش میاد تعقیبش میکنه خونشو یاد میگیره میرن تحقیق بعد میرن خاستگاریش. امروز عکس عقدشونو تو گوشی دخترخالم دیدم شوکه شدم. ماشالا پسره دومتر قد خوشگل چشم و ابرو مشکی موهای پر خوش حالت.الانم تو فامیل چو افتاده مادرش برای دخترش دع ا گرفته. چون همشون فکر میکردن این دختر هیچوقت نمیتونه ازدواج کنه.