نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 4628 عنوان این پالتوم رو بندازم برهه عکسسسسس 312 بازدید | 18 پست ؟؟؟دارم لباس هامو ک نمیپوشم میندازم میره اینو خیلی کم پوشیدم دو سال پیش گرفتمبندازم برع ؟ زشته؟ امروز | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 17361 اگه تمیزه بده به کسی میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
گوجه_سبز_سایت عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1389 لایک وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 4628 چرا نمیدی ب نیازمند ممنظورم انداختن رفتن تو اشغال نیس میدم ب کسی اوننیازمند میشناسه
مارانتا عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 15875 چرا نمیدی ب نیازمند فکر کنم منظورش همینه پروفایل عکس خودم نیست
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4199 منم دوسالی میشه لباسایی ک نمیپوشم ن ک کهنه بشن ن اونایی ک نمیپوشم و میدونم استفادم نمیشه میدم ب نیازمند هم حال دل خودم خوب میشه هم اون❤️ پیشنهاد میکنم اگ نو هست بده ب نیازمند❤️ سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 1792 ممنظورم انداختن رفتن تو اشغال نیس میدم ب کسی اوننیازمند میشناسه اره یا بزار داخل دیوار بگو هرکسی ک لازم داره بیاد ببرش
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 17361 آره قدیمیه میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️