2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیشب میخواستم بنویسم شب بخیر بعد حوصله نداشتم کلمه شب رو نوشتم کلمه ی بعدی از قسمت کیبورد که خودش ...

😂😂😂😂😂وای

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

من دیشب میخواستم بنویسم شب بخیر بعد حوصله نداشتم کلمه شب رو نوشتم کلمه ی بعدی از قسمت کیبورد که خودش ...

تنبل خانوم 😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
از ۱ تا ۶یعنی همچی باید بخونیم حتا حکایت

انسانی هستی دیگ؟ کلاس دوازدهم؟

بین اینا ک یکیش آزاده فک کنم درس چهار 

میمونه پنج تا درس

درس دو و شش هم خیلی آسونه البته اینطوری ک دبیر ما درس داد آسون بود این دوتا رو الان بشینی زودی تموم میکنی

درس یک و و سه و پنج میمونه هرچیشو تونستی تا آخرش بخون هرچی نخوندی صبح زود بیدارشو بخون

ببین این روش منه تو درس خوندن چون راه حل خواستی راهنماییت کردم

اگ میدونی این روش روت اثر نمیده یا صبح ممکنه خواب بمونی یه جور دیگ برنامه ریزی کن

🔴کاربر جدید نیستم🔴
نمیدونم چیکار کنم از روی کتاب کار دارم میخونم اصلن تو مخم نمیره سرم درده دارم میرم میخوام امتحان فرد ...

عزیزم من تو چندتا تاپیک دیدم این پیامو گذاشتی

برو بشین بخون خب چرا وقتتو اینجا هدر میدی

2810