2777
2789
عنوان

این معرف ازدواج هم زنگ نزد😔چه گره بدی افتاده تو ازدواجم

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 133 پست
شما هم گیر ازدواجی؟

من سنم خیلی کمه

ولی وقتی میبینم همه دوستام وارد رابطه میشن یا نامزد دارن منم واقعا خسته میشم از تنهایی🥲

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطوری امام رضا فرستاد؟من به امام رضا و امام حسین و حضرت ابوالفضل نامه نوشتم.

لپ کلام 

یقین داشته باش 

اماما جایگاهشون طوریه که ما نمیتونیم برای امتحان کردن ازشون حاجت بخوایم یعنی باخودت نگو خب به ۴ تاامام بگم که یکیش بالاخره جواب بده .

بشین ببین به کدوم خیلی ارادتت بیشتره و دلت روشنتره به کددم بیشتر حس نزدیکی داری 

و فقط از خودش بخواه

مخلص کلام میری برای بارون دعاکنی باچتربرو 

وقتی خداببینه چترتم اوردی ناامیدت نمیکنه 

و ایمان قلبی داشته باش که اگه داری میری دعاکنی بارون بیاد برگشتنی خیس خالی میشی و چترلازمی 😍

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
انشالله خوشبخت ترین باشید.من کلی التماس امام رضا کردم حتی به نیت ازدواجم کربلا هم رفتم ولی صدامو نشن ...

بقیه ی پستام تو این تتپیکو بخون عزیزدلم 

شنواترینن ایشون 

بخدا اصصصصلا مذهبی هم نیستم ولی امام رضارو وصلم 😍 

توعمرمم نشده یه حاجتمو نده 

شاید زمام بیشتری برده ولی بخدا نشده که نشنوه 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
مشهد زندگی میکنی؟یا خواستگارت مشهدیه؟

هردو تهرانیم 

2810