2777
2789
عنوان

این معرف ازدواج هم زنگ نزد😔چه گره بدی افتاده تو ازدواجم

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 133 پست
اره.هیچ مشکلی هم ندارم همه از چهره واندامم تعریف میکنن ولی تا دلت بخواد آدم حسود دور وبرم هست.کلی نذ ...

منم آدم حسود دور و برم هست رسماً تو صورتم نگاه میکردن میگفتن تا ما هستیم چرا تو ازدواج کنی

بسپر به امام رضا 

منکه بهیییییچ معرفی نسپردم 

فقط توسل به امام رضا 

جداشده بودم یه بچه مدرسه ای هم دارم هیچچچچچ خاستگاری نداشتم تا بچه رو میشنیدن سکته میزدن 

بااینکه بامن نیست 

تموم مرد مطلقه های دوربرمون رفتن دخترای مجرد گرفتن حتی مردایی که بچه داشتن رفتن ته تهش دختر مجرد بالای ۳۵ سال گرفتن ولی منو نه 

به امام رضاگفتم یکیو که خودت قبول داری و میدونی باهاش خوشبخت میشم قسمتم کن 

قسمتم شد 

خداروشکر الان نامزدیم و انشالله عقدو عروسی یکیه 

و طبق معیارامم هست❤️🤩

انقدرم همدیگرو دوس داریم انگار ده سال عاشق معشوق بودیم 

همیشه میترسیدم اگه سنتی ازدواج کنم بادیدنش دلم قنج نره 

ولی میره😁🫠😂💋

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نفر رو ب خانوادم معرفی کردن..و آدرس دادن ک برید تحقیقات...منم همش دعااااااااااا وعبادت میکردم ک جورشه...داداشم رفت تحقیقات...ازهمه محلشون...حتی دوستای فابریکشم گیر آورده بود...گفته بودن ک خیلی آدم خوب وباخانواده و کاریییییه....ولی زیاد میگوزه...شانس من و عاقبت دعاهام این شد

بسپر به امام رضا منکه بهیییییچ معرفی نسپردم فقط توسل به امام رضا جداشده بودم یه بچه مدرسه ای هم دارم ...

چطوری امام رضا فرستاد؟

من به امام رضا و امام حسین و حضرت ابوالفضل نامه نوشتم.

چطوری امام رضا فرستاد؟من به امام رضا و امام حسین و حضرت ابوالفضل نامه نوشتم.

منظورت اینه که از کجا میدونم امام رضا کمکم کرده؟ 

چون فقط از ایشون خواسته بودم حتی تواماما فقط ایشونو خیلی خیلی ازش مطمئنم که حاجت میدن 

واینکه نذرکردم اگه مورد دلخواهم قسمتم شد بریم حرم خودش عقد کنیم انشالله عقدمونم اونجاست 😍 تو حرم 😍

هروقتم دلم میگرفت بهش زنگ میزدم حرف میزدم و بلند بلنددددد گریه میکردم و واقعا میفهمیدم که داره گوش میده 

نمیدونم چرا همیشه ملموس بوده برام 

خییییییلی 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
بسپر به امام رضا منکه بهیییییچ معرفی نسپردم فقط توسل به امام رضا جداشده بودم یه بچه مدرسه ای هم دارم ...

انشالله خوشبخت ترین باشید.

من کلی التماس امام رضا کردم حتی به نیت ازدواجم کربلا هم رفتم ولی صدامو نشنیدن

انشالله خوشبخت ترین باشید.من کلی التماس امام رضا کردم حتی به نیت ازدواجم کربلا هم رفتم ولی صدامو نشن ...

منم کربلا رفتم نامه بقیه رو بردم همه اونا ازدواج کردن به جز من.

2810