2777
2789
عنوان

این معرف ازدواج هم زنگ نزد😔چه گره بدی افتاده تو ازدواجم

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 133 پست
کلا ازدواج هندونه سربسته هست، طرف تو خونه خودش یه اخلاقای خاص خودش داره، ولی بیرون پیغمبره، حتی بعد ...

بازم به نظرم می ارزه که خود ادم ببینه و بپسنده 

نه معرف و ...این وسط باشن 

وگرنه در هر حال قابل پیشبینی نیست💞

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این قضیه دو طرفه است

بله صد درصد، منم منظورم هر دو طرف بود، خیلیا از طریق مجازی آشنا شدن خوشبختم، خیلیا سنتی خوشبخت نیستن، خیلیا عاشقانه خوشبختند، خیلی ام نیستن، پس ربطی نداره آدم کجا آشنا بشه

به خدا گریم گرفته. من بچمو از خدا و اقا و مادر دارم. برام سخته زندگی خواهرم اینجوریه. اگه بگم تجزیه ...

جمله یکی مونده به اخرت منو یاد مامان خودم انداخت 

خاله ی من ۱۵ سال مطلقه بود مامانم هرجامیرفتیم زیارت هی توگوش من میگفت برای خاله دعا کن 

ببین ۱۵ سال طول کشید ولی تو سن ۴۱ سالگی چنان ازدواجی کرد بیاو ببین 

معدن عقل و شعور و ادب و تربیت و خانواده داری شوهرش زبانزد کل فامیله بخدا 

خیلی خوشبخته الهی شکر 

توروخدا ناامیدنشو اگه خواستی درخواست دوستی بده اسم واقعی و فامیلی خواهرتو بگو منم دعاکنم براش 

بهرحال دعادر حق همدیگه زودتر میگیره 

الهی خدابراش یه بختو بالین خوب بسازه و ارامش و ارامش و ارامش 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
چقدر عجیبحتما دلش شکستهکارما بود واقعا

دقیقا 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
جمله یکی مونده به اخرت منو یاد مامان خودم انداخت خاله ی من ۱۵ سال مطلقه بود مامانم هرجامیرفتیم زیارت ...

خداروشکر که خالت ازدواج کرده ولی این همه سال تنها مونده بود بعددیگه تو این سن شوق وذوق نداری

مخصوصا الان که سن ازدواج اومده پایین آدم دلش میخواد تا سنش کمه این چیزارو تجربه کنه

خداروشکر که خالت ازدواج کرده ولی این همه سال تنها مونده بود بعددیگه تو این سن شوق وذوق نداریمخصوصا ا ...

خالم الان یه پسر ۶ ساله داره 

کل بالکن خونسو گل و گلدون چیده حدودا ۶ مترجارو کیپ گل چیده صبحا که پامیشه اول اونارو آب میده 

پسرشو همه کلاسی میبره میاره 

دم به دقیقه کیک و شیرینی درست میکنه و کلاسای هنری میره...

لباس میدوزه واسه خودش جلو اینه غش غش میخنده که بازم پارچه خراب کردم 😂 

انقد ذوق داره اتفاقاااا 

نگو توروخدا تواین سن اتفاقا پخته ای و دقیقا میدونی چی میخوای