2777
2789
عنوان

خانوما من رفتم چابهار از نظر من و دوستانم عالی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اقایون حواسشونم بهتون بود؟ اگر مشکل خاصی بوجود میومد البته

من متوجه منظورت نمیشم ،ما سه خانوم هستیم حدود چهل سال و کاملا مستقل حتی اصفهان و شهرهای دیگه هم سه تایی رفتیم 

ما برای چابهار نیاز به حضور آقا یا نبود اقا نداریم خودمون از پس همه چی برمیاییم بیستمین بارمونه سفر میکنیم چه خود جوش چه با تور

🤣🤣🤣🤣🤣اره منم میخواستم برم از تورلیدرا ترسیدم

شما باید شرکت های مسافربری رو انتخاب کنید که مجوز دارن و چند سال از ثبت شون میگذره

من تهران یوتوپین رو پیشنهاد میکنم ،در ضمن سلامت سفر خیلیش ربط به حد و حدود خودمون داره ❤️

شما باید شرکت های مسافربری رو انتخاب کنید که مجوز دارن و چند سال از ثبت شون میگذرهمن تهران یوتوپین ر ...

خیلی ممنون عزیزم❤️

شما باهاشون کویر رفتین؟کدوم کویر؟راضی بودین؟

هزینه هاش خیلی بالاست؟

.

اینهمه ادم هستین ،تور لیدر مجبوره اخلاق مدار باشه حتی اگه خودش نخواد .... حتی حق رقص و مشروب خوردن ن ...

عزیزم ماهم سنی گذشته ازمون واقعا دنبال جایی هستیم که امنیت مارو درنظر بگیره

تو مکانی که خوده لیدر مرد هستش و چندتا مرد از قضا جوون هم باشن دیگه بساط یسری چیزا درست نیست چون بلاخره گفتم ما هم سنی ازمون گذشته هم شاغل بودیم و مستقل بودیم ولی بلاخره جایی که مرد هست و اون مرد باتو اشنا نیست باید یذره مطمئن بشی عزیزم

من و دوستام تقریبا ۴۵ سال و ۵۰ سال هستیم و دختر دوستمون هم شاید بیاد اون یه مقدار جوونه به نسبتمون

عزیزم ماهم سنی گذشته ازمون واقعا دنبال جایی هستیم که امنیت مارو درنظر بگیرهتو مکانی که خوده لیدر مرد ...

پس اصلا ترس نداره ،هم چند نفره راحت هوایی برید فرودگاه کنارک پیاده شید ،از قبل هم از جاباما یا اتاقک جا رزرو کنید هر ساحلی هم خواستید برید اژانس دارن  

بازار سنتیش خیلی بافت قدیمی داره و من فقط پتو و چای مخصوص شیر چای بلوچ ها رو خریدم 

اما خود چابهار منطقه ازاد چند تا پاساژ خوب داره 

قیمتهاش شبیه کرج تهران ،

ما ساحل گواتر رفتیم دلفین ها رو دیدیم ساحل درک واقعا غروب زیبایی داره ،قایق سواری خیلی لذت بخش بود حتما ماهی شوریده میل کنید 

افراد لاکچری پسند زیاد مناسب این سفر نیستن ،مثلا. سوپر مارکت دم به دقیقه نیست یا درمانگاه 

2810