2777
2789

من پرستاری هستم ترم اول به خاطر علاقه به درس ریاضی قصد دارم کنکور ریاضی شرکت کنم (ریاضی و فیزیک کنکورمو نزدیک۵۰/۶۰زدم) می‌دونم موفق میشم و تهش ممکنه شهید بهشتی تهران قبول بشم ومیخوام برق یا کامپیوتر (اگه حتما بشه کامپیوتر) انتخاب کنم ولی خیلی ها میگن نکن کار نداره لطفاً راهنمایی کنید

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

منم میگم نکن

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جات بودم پرستاری رو تموم میکردم بعد میرفتم شراغ رشته دیگه نقد رو تموم کن بعد برو نسیه

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

تو رو خدا ریاضی نخون پشیمون میشی

چرا؟ با دلیل بهم بگو

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

جات بودم پرستاری رو تموم میکردم بعد میرفتم شراغ رشته دیگه نقد رو تموم کن بعد برو نسیه

ترم اول هستم و به خاطر همین می‌خوام تا دیر نشده عوض کنم 

کار هست به بقیه گوش نده

فکر میکنید اوضاعم بهتراز پرستاری باشه؟

من رشتم برق هست ،اگه واقعا بلد باشی و‌متخصص باشی تو‌کارت استخدامت میکنن اما خب اکثر فارغ التحصیل ها چیزی بلد نیستن ،  درامد نظام مهندسی هم خیلی خوب نیست و از طرفی پرمسولیت 

اگه قصد مهاجرت داری برق رو انتخاب کن

در مورد کامپیوتر نمیدونم

درمورد پرستاری هم شنیدم خوب میشه باهاش مهاجرت کرد

و از طرفی تو ایران هم راحت تر از برق و‌کامپیوتر میشه رفت سرکار

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

من موندم تجربی چیکار میکردی بستگی به خودت داره جرئت ریسک داری دل بزنی به دریا و بری کامپیوتر تو هر حرفه ای به خودت بستگی داره اما من جاتو بودم نمیکردم گاهی اوقات هم فقط علاقه مهم نیست آینده نگری مهمه پرستاری شغلت تضمینه کار برات هست حقوقش بد نی مهاجرت میتونی کنی عاقلانه تصمیم بگیر خیلبا دوست دارن جای تو باشن تازه بخوای برای کنکور بخونی باز یه سال از دانشگاه عقب می افتی 

چرا؟ با دلیل بهم بگو

به دلیل بیکاری 

من الان فوق لیسانس برق دارم هر چی گشتم کار نیست که نیست آلان نزدیک یکساله دانشگاه سراسری هم بودم

حتی امکان بیکار بودن تو دکترا هم هست خیلیا هستن یا کارای مضخرف مجبورن انجام بدن

ولی پرستاری با یه لیسانس اوکیه ارشدم بگیری میشی سوپروایزر که عالیه هم حقوقش هم شان اجتماعی

در ضمن محیط کارش بهتر از مهندسیه

محیط کار مهندسی شبیه کارگریه بیشتر

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
من موندم تجربی چیکار میکردی بستگی به خودت داره جرئت ریسک داری دل بزنی به دریا و بری کامپیوتر تو هر ح ...

بله ممنون

به دلیل بیکاری من الان فوق لیسانس برق دارم هر چی گشتم کار نیست که نیست آلان نزدیک یکساله دانشگاه سرا ...

ببخشید چه دانشگاهی فارغ تحصیل شدین؟ ممکنه بگین

من رشتم برق هست ،اگه واقعا بلد باشی و‌متخصص باشی تو‌کارت استخدامت میکنن اما خب اکثر فارغ التحصیل ها ...

آیا مهمه کجا فارغ تحصیل بشیم؟ یا نه

2810