2777
2789

تو رو خدا دعا کنید من خونه مستقل داشته باشم 

🙏🙏🙏🙏

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محاله اخه همه میگفتن محال ترین حاجت رو گرفتن اگر گره مالی داری استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق خوبه

برای بدبختایی مثل ما همه چی محاله... 😔 حتی داشتن نون و پیاز... اونم خوندم.... اصللاااا دیگه هیچی سالهاااااست اثر نداره...😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
خوندی شما؟

میشه توضیحش بدین ممنون میشم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خواهش میکنم دعا کنید از دست شوهرم نجات پیدا کنم

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
خوندی شما؟

بله.... نماز حضرت رسول نماز حضرت علی نماز امام حسین نماز امام رضا انواع نماز امام جواد نماز جعفر طیار نماز نماز نماز.... قریب ده ساله زیارت عاشورا می خونم.... حدیث کسا ۶ ماه خوندم چندین بار کربلا رفتم دعای توسل میلیونها صلوات میلیونها استغفرالله.... و و و.... دیگه چی بگم😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
گره من ابجیمه سالهاست بچه نداره ودیگه واقعا از همه چیز ناامید شدم ای خدا

انشالله به زودی مشکلشون حل بشه🤲🤲🤲

حرفی که میزنم شاید براو عجیب باشه

همسایه ما ده ساله بچه دار نمیشدن 

اتفاقی یه دوستی بهش گفته بود شاید چیز سنگین بلند کردی نافت افتاده

و برو پیش خانومای مسن که ثقل میگیرن  ناف ات رو جا بندازن

گفت رفتن من همانا  دو سه ماه بعد عقب افتادم  تست دادم حامله بودم😍😍😍

جا اندازی ناف و کلا طب سنتی واقعی  معجزه میکنه

میشه توضیحش بدین ممنون میشم

استغفار امام صادق رو روزی ۴۰۰ مرتبه میگیر تا دوماه هر روز 

من شنیدم خیلیا درسته تو دوره اول تغییر انچنانی ندیدن ولی با ادتمه دادن چن دوره زندگیشون از نظر مالی و دغدغه های ذهنی و همه جور مشکلی اوکی شده خداروشکر 

بله.... نماز حضرت رسول نماز حضرت علی نماز امام حسین نماز امام رضا انواع نماز امام جواد نماز جعفر طیا ...

مشکلتون مالیه؟

واقعا ده ساله زیترت عاشورا میخونید؟

تو رو خدا از برکت زیارت عاشورا بگید محاله زندگیتون اوکی نباشه 

من خودم الان ۵ ماهه هر روز میخونم خداروشکر ک توفیق داشتم میخونم

2810