2777
2789

دوران بارداری نذر کردم بچم سالم دنیا بیاد سفره حضرت ابوالفضل بندازم الان بچم یکسالشه شرایط نشده ک ادا کنم گناه داره؟ 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نع ولی حتما باید کامل ادا کنی

حتما ادا میکنم چون هی اتفاق از دخترم میوفته میگم انداختم پشت گوش شاید بد باشه چی باید بزارم تو سفرع

نه چ گناهی دارهبالاخره گردنته هر چ زودتر ادا کنی بهتره

اخه پشت گوش انداختم میگم این اتفاقات خوب شاید از پشت گوش انداختنه منه چی باید تو سفرع بزارم

تولدشون دو سه ماه دیگه سبهترین زمانه من خیلیا رو دیدم سفره حضرت ابالفضل باز کردن و چ حاجتایی ک نگرفت ...

عزیزم میشه ۳ تا تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا؟🥲

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

تولدشون دو سه ماه دیگه سبهترین زمانه من خیلیا رو دیدم سفره حضرت ابالفضل باز کردن و چ حاجتایی ک نگرفت ...

الحمدالله قوربون حضرت ابوالفضل برم بچم سالم دنیا اومد شکرخدا اتفاقاتی افتاده میگم شاید از پشت گوش انداختن منه حتما زودتر میندازم چی باید بزارم عدس پلو شله زرد سبزی نون و پنیر میوه دیگه چی

اخه پشت گوش انداختم میگم این اتفاقات خوب شاید از پشت گوش انداختنه منه چی باید تو سفرع بزارم

نه چ اتفاقاتی 

ن فک نمیکنم 

شما نذر سلامتی پسرتون کردید بهتره زودتر ادا کنید 

تاجایی ک من میدونم عدس پلو و آش رشته و مشکل گشا و حلوا و شاید یه سری چیزای دیگه م هست من یادم نیس

خیلی سفره شلوغیه و پر برکت

2810