2777
2789

تو دانشگاه یه همکلاسی پسر دارم 

این هیچ وقت تماس چشمی طولانی برقرار نمیکنه 

با هم یه نیم ساعتی تو راه پله نشسته بودیم حرف میزدیم هیچ کس نبود خلوت بود 

همش به رو به روش نگا می‌کرد 

گفت یه سوال چرا چتمون دو طرفه پاک کردی ؟ من گفتم والا دلیل خاصی نداشت همینطوری 

بعد گفتم حالا من یه سوال تو چرا همش رو به رو نگا میکنی انگار نمیتونی ای کانتکت (تماس چشمی ) برقرار کنی 

یهو گفت نه من خیلیم خوب میتونم تماس چشمی داشته باشم  بعد یه چند ثانیه زل زد تو چشام منم نخواستم کم بيارم یا ۲۰ ثانیه ای بهم نگاه میکردیم بدون حرف 

سوال من بد بود حالا ؟

این کاربری برای من و دوستم❤

نه به نظرم

بعضیا عادت ندارن

من خودم اینجوریم همه فکر میکنن مشکل داره چشام

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نشیا مثلا من بودم میگفتم عجبببب ادم فضولیه:/

خب به چه دردی میخورد این سوال قشنگم😂

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

نه به نظرمبعضیا عادت ندارنمن خودم اینجوریم همه فکر میکنن مشکل داره چشام

والا خودش گفت نه من خیلیم خوب برقرار میکنم 

گفتم فکر کردم خجالتی هستی گفت نه اصلا 

این کاربری برای من و دوستم❤

حس میکنم روت کراشه یا تو روش کراشی😂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
2810