2777
2789
عنوان

سلام دوستان بیاید پیامای شوهرمو ببینید منظورش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 37 پست
اره کتک هاشم قابل ستایشه بی محلی هاشم قابل ستایشه غر غر هاشو ایراد گرفتن های ناتمومش هم همین طور

پولشو بگیر و مثل خودش محل نزار،پولو حتما بگیرم به خودت برس، هیچی هم نگو

تا بفهمه طرفداری بیجا نکنه از ننش

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره کتک هاشم قابل ستایشه بی محلی هاشم قابل ستایشه غر غر هاشو ایراد گرفتن های ناتمومش هم همین طور

بر اساس برداشتی که من کردم هر جفتتون مقصر هستید ولی شما بیشتر

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
واقعا راست میگن/روح بچه ها ازرده میشه/دیگهخونه جای امنی براشون نیست/احساس میکنم همسرتون ادم فهمیده ا ...

عزیزم ما صحبت زیاد داشتیم اما تهش اینه که باز نمیبینه منو به عنوان یک زن محبت نمیکنه و فقط ازم ایراد میگیره و محبت فیزیکی و کلامی صفر باهام حرف نمیزنه و بی محلی میکنه تهش باز من کم میارم دعوا میکنیم 

همون دیگه ،بعضی از زنها فقط فکرشون پوله،مرده اگه بی محلی هم کنه و کتک هم بزنه اما پول بده چشمشون رو همه چی میبندن ،،واقعا که

فقط خالق یکتا❤️
بر اساس برداشتی که من کردم هر جفتتون مقصر هستید ولی شما بیشتر

چیکار کنم به خدا میدونم من نباید متلک های مادرشوهرمو که بی دلیل بهم میزد میومدم به شوهرم دعوا میکردم اما الان چیکار کنم همسرم حاضر نیست کینه هاشو بذاره کنار 

عزیزم رسما داره منت کشی میکنه و میگه با زبون بی زبونی غلط کردم

به خدا هزار بار کوتاه اومدم من حتی مادرش بی دلیل فحشم داد اما من کادو گرفتم براش روز مادر بردم که رابطه ها حفظ بشه اما این حاضر نیست که کوتاه بیاد 

چیکار کنم به خدا میدونم من نباید متلک های مادرشوهرمو که بی دلیل بهم میزد میومدم به شوهرم دعوا میکردم ...

قول میدم بهتون  اگه خودتون رو اصلاح کنید و باب میل همسرتون باشید خود همسرتون جلویه مادرشو میگیره 

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
چیکار کنم به خدا میدونم من نباید متلک های مادرشوهرمو که بی دلیل بهم میزد میومدم به شوهرم دعوا میکردم ...

پس جبران کن اون سالهارو

یکسال بدون چشمداشت  غرغر محبت کن بهش /کوتاه بیا /زندگی ارزشش بیشتر از این حرفاس

شما محبت کن مجبور میشه به شما محبت کنه

امتحان کن فقط یکسال

پولشو بگیر و مثل خودش محل نزار،پولو حتما بگیرم به خودت برس، هیچی هم نگوتا بفهمه طرفداری بیجا نکنه از ...

من حتی نمیگم محبت نکن به مادرت میگم منم به عنوان زن ببین محبت کن فقط معذرت میخوام وقت رابطه مهربون نباش در طول روز هم اخمو نباش بگو بخند با من حرف بزن نوازش کن 

من حتی نمیگم محبت نکن به مادرت میگم منم به عنوان زن ببین محبت کن فقط معذرت میخوام وقت رابطه مهربون ن ...

همین که ای داد یعنی تحملش تموم شده دنبال راهه، ولی تا آدم نشده محل نزار، بزار بفهمه زن مهمتره تا ننش، زن نباشه چی میشه، این خرش از پل رد شده باز همون کارو می‌کنه پس کوتاه نیا

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
2810