2777
2789

قهریم تایپیکدهای قبل کامل گفتم خلاصش اینه مادرشوهرم دعوا زیاد انداخته تو زندگیمون منم چون بی تجربه بودم برای حفظ حرمت هابه جای جواب خودشو بدم میومدم با پسرش دعوا میکردم الان که تونستم مادرشوهرمو کنترل کنم همسرم از من کینه گرفته و هر چقد باهاش صحبت میکنم درست نمیشه منم قهر کردم باهاش و جدا میخوابم و طلاق عاطفی گرفتیم الان بعد ی هفته این پیاما رو داده و سه میلیونم به حسابم واریز کرده من پیام ها رو کپی میکنم چون میخوام اسم ها رو عوض کنم 

ببینید چه حسی میگیرید از پیاماش 

چیزی لازم بود بخر برا دندونت برو نوبت بزن درست کن پولش بپرس بزنم حسابت

شوهرت گفته؟ اگه اون گفته چشم بسته میگم دوست داره

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رضا(پسرم) داره اذیت میشه و فهم داره..... در حد سلام و علیک و حرف جلو بچه ها لازمه تو هدفت من دورت نیام    نمیام مثل خودت بی میل شدم..... ما در قبال این دو تا بچه مسئولیم  ما که نتونستیم جدا شیم به خاطرشون لااقل فیلم بازی کنیم جلوشون     تمام

عزیزم میشه ۳ تا تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا؟🥲

کاربریم میترکه که الکی سه تا تایپیک پشت هم گزارش بزنم 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

رضا(پسرم) داره اذیت میشه و فهم داره..... در حد سلام و علیک و حرف جلو بچه ها لازمه تو هدفت من دورت نی ...

واقعا راست میگن/روح بچه ها ازرده میشه/دیگهخونه جای امنی براشون نیست/احساس میکنم همسرتون ادم فهمیده ای هست پس بهتره باهم حرف بزنید/تنها بدون حضور بچه ها /بخاطر ارامش روحی بچه ها

اگر میتوونید با یک کاروان دونفری برید مشهد

اوکی مشکلی نیس

ببخشید عزیزدلم 🥲🥲

چیزی لازم بود بخر برا دندونت برو نوبت بزن درست کن پولش بپرس بزنم حسابت

اذیتش نکن حال همو خوب کنید جفتتون همو دوست دارید

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
2810