2777
2789
عنوان

چرا آمار خیانت زنان اینقد

226 بازدید | 36 پست

زیاد شده چند وقته؟ خانمی که متاهلی و خیانت میکنی دلیلت چیه؟ از زندگیت ناراضی هستی قبول ، طلاق بگیر بعد آزادی هرکاری دوست داری بکن 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

دقیقا به همون دلیلی که مردها خیانت میکنن 

متاسفانه کثافت کاری زیاد شده توی جامعه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همون دلیل که خیانت مردان زیاده 

البته جفتش به یک اندازه زشت و ناپسند و پسته

گفتم: «تو پاریس رو نمیشناسی، زیباترین شهر دنیاست.» گفت: «زیباترین شهر دنیا، شهریست که در آن خوشبخت باشی.»🏙️🌚

اونو باید از شما مرد پرسید که چرا خیانت میکیند!!

فرقی ندارن چرا میکنند 

ذات خرابه 

تنوع طلبن

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

شاید شرایط طلاق ندارهچون جایی نداره برهمث مردا ک طلاق نمیدن ولی خیانت میکننمن مجردم خودم

اینا هیچکدوم توجیه خیانت نیست

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

خیانت واقعا بده برای زن خیلی بدتره بنظرم. الان میان میخورنم:/

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
به همون دلیل که خیانت مردان زیاده البته جفتش به یک اندازه زشت و ناپسند و پسته

درسته یه سر خیانت هم مرد هست ولی خب زن اگه نخواد هیچ مردی نمیتونه وارد زندگیش بشه 

ببینید من خودم هیچ وقت اینکارو نمیکنم اما وقتی فکر میکنم که بقیه مثل من دارن رنج میکشن میگم خوب کاری میکنن .شوهر دیوانه شکاک دست بزن معتاد عوضی...خانواده بیخیال .دیگه آدم دیونه میشه 

زرنگ یه زن حتما یه مرد گولش زده پس آمار برابری می‌کنه .....چقدر فکر کردی که فهمیدی آمار خیانت خانوما ...

اخبارای جدید که میاد میبینی یه زن همزمان با سه نفر خیانت کرده

خیانت بدترین جنایت در حق خود آدم هست چه برسه به شریک زندگی

این از دیدگاه خودم

ولی

والا تا بوده جواب آقایون به خیانت این بوده لابد زنش کم گذاشته لابد خانمش  به خودش نمی‌رسید لابد خانمش رفیق باز بود لابد خانم تنوع طلب بود

این هم مثل اون یکی از این جواب ها رو به روح کنجکاو خودتون ارائه کنید

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
2810