2777
2789
عنوان

چه دلگیره🥀🚶🏻‍♀️

135 بازدید | 6 پست

نه از خونه میرم بیرون نه هیچ دوستی دارم که باهاش حرف بزنم نه هیچ سرگرمی و کاری دارم

از کسی که ۳ سال عمرمو پاش گذاشتم جدا شدم دلتنگشم می‌دونم که اگه بهش زنگ بزنم یا پیام بدم حتی جوابمم نمیده اگرم بده غرورمو می‌شکنه ....

از این می‌سوزم که الان داره عشق و حال می‌کنه با رفیقاش اینور اونور میره. حتی رفیقای قدیمی منم باهاش درارتباطن و چت میکنن زیر آب منو میزنن لعنت به ذاشتون🤕

چرا انقدر من ساده ام؟ هم عشقمو از دست دادم هم رفیقام سرم کلاه گذاشتن با سیاست بازی دراوردن با رلم ریختن رو هم درحالی که میدونستن چقدر عاشق همیم. ولی من تا حالا حتی نزدیک رل اونا نشدم و هیچ کاری باهاشون ندارم.

دارم میترکم ازشون متنفرم دلم میخواد انتقام بگیرممم 

دلت گرفته حق داری نه 

مثله خودم بد دادی رد 

منم

خوش نیستم هرجا میرم 

شب بیدار و فردا اینم

بار اومدن مردا بی رگ

بدش میاد از شهرداری سگ،گربه رو سنگ میزنن عکسشو هم میکنن واسه هم روی هم بازی تگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مشکلت اینکه برای خودت تعیین حد و مرز نکردی

تاپیکم رو بخون تا متوجه بشی✅

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

عزیزم مشکلت اینکه برای خودت تعیین حد و مرز نکردیتاپیکم رو بخون تا متوجه بشی✅

عزیزم میشه ۳ تا تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا؟🥲

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲