2777
2789
عنوان

اومد تلگرام بعد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 34 پست
درکت میکنم کاملا ولی خب ک چی یبار گزاشته دوسال رفته اینبار بدتر از این می‌ره کلا نابودت می‌کنه می‌ره ...

خدالعنتش کنه من نمیدونستم نامزد داره اما خودش ک میدونست چرا‌ انقد محبت کرد و وارد رابطه شد😭اخ ک من چقد بدبختم الانم دنبال پسرایی هم‌چهره ی اونم در این حد دوسش داشتم اونو هرچن ک دیگه هیچ‌رابطه ای برام شیرین نیست و‌ دووم نمیارم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک ب سرم ینی با یه پسری ک نامزد داشته تو رابطه بودم😭قلبم ازشنیدنشم درد میگیره انقد دوسش داشتم و دا ...

خب عزیزم خودتو انقد ناراحت نکن هی شکلک گریه نزار حال منم بد شد بخدا 

......بعدشم عشقم نامزد یا هرچی یا عشقش ک نتونسته فراموش کنه تو ک نمیدونستی بعدشم چندین بار ازش پرسیدی گفته ن پس هر چی بوده گردن خودش

خب عزیزم خودتو انقد ناراحت نکن هی شکلک گریه نزار حال منم بد شد بخدا ......بعدشم عشقم نامزد یا هرچی ی ...

ارزش اینارو دااشت خیلی از من سرتر بود خییییییلی هم‌قدی هم قیافه ای همه چی

منه بدبختم ک‌ ب‌خیالم دوسم‌داره باهاش ادامه دادم‌

لعنت ب بخت سیاهه من

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
ارزش اینارو دااشت خیلی از من سرتر بود خییییییلی هم‌قدی هم قیافه ای همه چیمنه بدبختم ک‌ ب‌خیالم دوسم‌ ...

دو سالم زیاده موندم تو این مدت با هیچکی نبودی عادت کنی بش اینو بیخیال شی