2777
2789
عنوان

اومد تلگرام بعد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 34 پست
ارع فایده نداره خدارو چ دیدی من حس ششمی قوی م میگم باز بر میگردین بهم به همین زودیا ولی یه چیز مشکوک ...

بعد رفتنش نتونستم باگذشت این همه وقت فراموشش کنم عکساشو همه نگه‌داشتم  الانم همین ک عکساش پروفشه راضیم ب همین چک کردنای یواشکیه اکانتش🥲اون شاید دیگه حتی شمارمم نداشته باشه ولی نمیدونه نزدیک ۲‌سال من شب وروز منتظرش بودم اکانتاشو چک میکردم 

بی دلیل رف 🥲شما ک حس ششمی میشه بگی چیکار‌کنم؟ پیام دادنم دردی رو دوا میکنه؟😭🙏

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
بعد رفتنش نتونستم باگذشت این همه وقت فراموشش کنم عکساشو همه نگه‌داشتم الانم همین ک عکساش پروفشه راض ...

نه نه اصلا پیام نده ولی حس م میگه شمارت هنوز تو خطش سیوه بزار یه مدت بره بت میگم چیکار کنی الان یه مدتی هیچ کاری نکن به حس من مطمن باش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خطشو خاموش کرده بود ینی تموم این مدت

اره شبی ک بهم گف ما بدرد هم نمیخوریم تا ظهرش خوب بودیم حتی کلیپ واسم فرصتاد قربون صدقه رف‌و گف تاتهش مراقبتم اصن بی دلیل شبش بلاکم کرد بعد خودش تو رابطه موند من بهش گفته بودم اگه نمیخای برو خودش موند بخدا ،‌ تهش اخر شب چن تا پروف و بیو عاشقانه گزاشت اشکم در اومد گفتم با یکی دیگس‌، دوروز بعدش از تمام فضای مجازی‌دلیت زد تا همین دیروز خطش‌خاموش بود بعد این همه وقت دیشب وارد تلگرام شد🥲

نه نه اصلا پیام نده ولی حس م میگه شمارت هنوز تو خطش سیوه بزار یه مدت بره بت میگم چیکار کنی الان یه م ...

گاهی وسط‌حرفاش یه چیزایی میگف حس میکردم میخاد متاهل بشه یا کسی دیگرو‌‌دوس داره ،‌اون خط قبلیم الان دست مادرمه من خط جدید گرفتم چن وقته

از دیشب ک فهمیدم خطشو روشن کرده همش خط قبلیم ک الان دست مادرمه رو چک کردم منتظر بودم ک شاید پیام بده ولی خبری ازش نبود

همین الان بغض دارم‌بخدا🥲

اره شبی ک بهم گف ما بدرد هم نمیخوریم تا ظهرش خوب بودیم حتی کلیپ واسم فرصتاد قربون صدقه رف‌و گف تاتهش ...

دیگ واقعا مطمن شدم چیزی این وسط هس میتونم ب شرفم قسم بخورم ماجرا بزرگتر از ایناس اصلا فکرشو بکن طرف نزدیک دوسال خط رو خاموش کرده دیلیت اکانت زده که هیچ اثری ازش نمونه فک نکنم دیگ انقد ساده باشی فکر نکنی ماجرا این وسط بوده 

گاهی وسط‌حرفاش یه چیزایی میگف حس میکردم میخاد متاهل بشه یا کسی دیگرو‌‌دوس داره ،‌اون خط قبلیم الان د ...

متاهل بوده متاسفانه من اینجوری خیلی خیلی دیدم  خط رو از مامانت بگیر بزن گوشی خودت راستی چجوری آشنا شدین باهم

متاهل بوده متاسفانه من اینجوری خیلی خیلی دیدم خط رو از مامانت بگیر بزن گوشی خودت راستی چجوری آشنا ش ...

خودمم حس میکردم متاهله حتی یبار گفتم انگشتره دستت ینی اینکه زن داری اره؟ گف ن این حرفو از کجات دراوردی یادگار رفیقمه 

خطه نو گوشیه مامانم روشنه همشم دست منه ولی هیچی‌ب هیچی ن پیام ن زنگ هیچی🥲

ما تو گروه تلگرام اشنا شدیم 

اره صدرصد ولی چجوری بود اخلاقش مثلا گاهی خیلی بیشتر بهت ابزار علاقه میکرد و گاهی هم بی حوصله ترین بو ...

اخلاقش ک اول من رفتم بهش گفتم ازش‌خوشم اومده‌اونم گف باشه و شب‌حرف‌میزنیم دیگ تهش قبول کرد حتی شمارمو گرف شب ساعت ۲‌شب‌زنگ‌زد‌حرف‌‌زدیم تا ۳ونیم شب

بعد اره گاهی خیلی محبت میکرد خیییلی ،‌گاهی ام نه بی دلیل قهر‌و کات میکرد و‌ ایراد میگرف

خودمم حس میکردم متاهله حتی یبار گفتم انگشتره دستت ینی اینکه زن داری اره؟ گف ن این حرفو از کجات دراور ...

اووف گروه تلگرام فقط میتونم بگم خیلی مشکوک بوده ولشکن یه مدت باهات وقت گزرونده اگ میتونی با یه آدم آشنا خوب دوست شو بتونی از فکرش در آیی

اووف گروه تلگرام فقط میتونم بگم خیلی مشکوک بوده ولشکن یه مدت باهات وقت گزرونده اگ میتونی با یه آدم آ ...

عزیزم نزدیک ۲ ساله هرشب هرصب‌ب فکرش‌بودم این اواخر منم خاستم تو‌رابطه برم اما با طرف مقابل نساختم همش فکر شب و روزم همین پسری بود ک خیلی وقته ولم‌کرده من زندگیم سر این محتل شده الانم از دیشب‌ب هیچی‌حتی درس تمرکز‌ندارم حوصله هیچی‌ندارم کاش بودش😭چرا پس من بهش گفتم برو خودش موند من بهش گفتم متاهلی یا ن گف چرت‌نگو متاهل نیستم فقط‌با توام بعدش اینجوری کرد

یبار از ته دلم از‌ینفر‌واقعی خوشم اومد تهش شد این

اممممم زن یا نامزد داشته این حرفو از رو تجربه گفتم بهت

خاک ب سرم ینی با یه پسری ک نامزد داشته تو رابطه بودم😭قلبم ازشنیدنشم درد میگیره انقد دوسش داشتم و دارم ک نمیتونم باورکنم نامزدداشته

عزیزم نزدیک ۲ ساله هرشب هرصب‌ب فکرش‌بودم این اواخر منم خاستم تو‌رابطه برم اما با طرف مقابل نساختم هم ...

درکت میکنم کاملا ولی خب ک چی یبار گزاشته دوسال رفته اینبار بدتر از این می‌ره کلا نابودت می‌کنه می‌ره اول بت محبت اینا کرده پشتتو گرم کرده دیده حسابی عاشق شدی دیگ ته خطی گزاشته رفته چرا رفته چون هیچ عادت وابستگی بهت نداشته و ماجرا دیگ هم وسط بوده مجبور شده حتی خط رو هم خاموش کنه

2810